Tags

, , ,

Lige som planter og blomster spire jeg om foråret og dukker frem fra vinterens mørke skjul og nyder alle de sol stråler jeg kan finde ude i haven. Alt imens jeg nyder at se det hele pible frem og blive større dag for dag. Jeg er ganske restløs nu og kan mærke det trækker i mig for at komme ud hver dag, desværre er det jo ikke hverdag solen varmer lige meget eller det blæser måske for meget som i dag til jeg kan sidde og tage sol. Men torsdag og fredag sad jeg ude så meget og nød solen at jeg nu allerede har fået en ganske flot brun farve i kinderne samt på den del af overkroppen der er over BH’en. Og hold nu op man ser bare mere frisk ud med farve end den hvide facade man render med om vinteren.

Jeg kunne heller ikke dy mig forleden og måtte lige købe bare lidt blomster til haven, nu håber jeg de kan klare det hvis det skulle blive koldt en nat….men mon ikke siden de sælger dem nu. Og det er en fryd at kikke på der ude og jeg ved jo at disse planter vil berige mig hele sommeren med masser af blomster bare de bliver passet og plejet. I 2 af mine flet altankasser som sidder på plankeværket kom der blomster i samt en af mine krukker og den orange her jeg ikke set før, eller måske ikke lagt mærke til og synes den ville være flot i år da den lyser smukt op når solen skinner på den.

Mine tulipaner eller nogen af dem er også lige ved at springe ud og jeg er ganske sikker på at hvis ugen byder på sol så sker det. Kan se det er både en hvis og en mørk lilla der er på vej, sjovt de andre er længere tilbage når de står i samme bed og er samme tulipan, men på den anden side så har jeg glæde af dem længere end som så.

Den ene dag jeg var på vej hjem fra vores kvickly så jeg der var en masse violer i græsplænen ved deres parkeringsplads og jeg kunne ikke dy mig for at grave lidt af dem op med fingeren og tage med hjem og plante i haven. Dette er den blomst der minder mig om min Bedste da hun altid havde dem stående i små specielle vaser til den slags og jeg har også en af disse vaser og vil vil tage et billede og lægge op en anden dag. De står nu i et lille hjørne i et af bedene og så må vi se hvor meget de breder sig og så flytter jeg nok lidt af dem og sætter undt omkring så jeg får en masse med tiden.

Violer.

Violer.

Lige ved siden af hvor jeg plantede violerne er der ved at komme en anden plante op og jeg kan bare ikke huske hvad det er for en, men ok det er jo så det der er hyggeligt ved haven….noget dukker op som man har glemt og så kan man glæde sig over det igen. Nu venter jeg bare på jeg kan se de første spire af mine liljekonvaller, der er jo en del og der skulle gerne komme mange flere i år. Men de står jo hvor der ikke er sol hele tiden og det trives de med, men de er jo så også lidt længere tid om at komme op.

Jeg har lige siden jeg flyttede ind snakket om jeg gerne ville have et lille japansk hænge kirsebærtræ, men ikke helt vist hvor jeg skulle plante det så det kom til sin ret. Men så forleden da jeg sad der ude og kikkede rundt og tænkte på hvad jeg ville have her og der slog det mig at i den bue der er i det ene bed langs stakittet der kunne sådan et lille træ jo sagtens stå og dermed også komme til sin ret og så kom jeg frem til at den dag mit barnebarn bliver født der køber jeg træet og planter det på den plads og så kan de følges af. Og da det er i september så passer det jo fint da det er den bedste tid at plante den slags på. Så nu glæder jeg mig til at kunne nyde det næste år da det er og bliver for mig den aller smukkeste blomst i den korte tid den er her.