Tags

, , , , , , , , , ,

Hvem pokker havde troet vi kom i haven i påsken…..den sidste dag i marts vågnede jeg op til en mindre snestorm og tænkte ØV ØV ØV. Har jo allerede siddet ude adskillige gange og håbede jo også dette kunne ske i påsken. Men når man bliver mødt med dette syn ja så tvivler man sku lidt.

Sne d. 31 marts 2015.

Sne d. 31 marts 2015.

Nå men som vi jo ved på denne årstid så forsvinder det lige så hurtigt som det kom og inden vi nåede middag var det væk og man kunne ånde lettet op. Men har nu før holdt påske med rigtig meget sne så der er jo ingen sikkerhed.

Men vejret er blevet pænt…..fuck jeg gider som ikke snakke vejr, men jeg har været i haven de sidste par dage og det var jo det jeg håbede på. Der var blevet indkøbt billige stauder i henholdsvis Netto til 10 kr stk og Lidl til 9 kr styk og det bliver man jo ikke fattig af og kommer bare nogle af dem op og giver mig noget at nyde og glæde sig over, ja så er jeg ganske tilfreds.

Ja ja jeg ved det….en masse lyserødt, men sådan er jeg jo og en have uden min ynglingsfarve ville være forkert. De blev stratetisk placeret i det bed hvor jeg har plantestenene, med de højeste bag ved og de andre foran. Den ene slags er en der kravler lidt så den satte jeg i 3 af hullerne i plantestenene….med passende mellemrum og så kan den pryde både foroven og ned af stenene og det tror jeg bliver flot. Det var den eneste af de lyserøde/hvide der var tre i pakken, så de andre står hver for sig og bliver de til noget skal de nok brede sig og blive store.

De gule/orange og røde er sat over i det andet store bed jeg har og som jeg ikke helt er blevet færdig med at ordne…..dvs der er ikke andet end min sommerfugle busk i hjørnet samt 2 små strand asters og en chrysantenum og tænkte at det ville være flot at samle de farver der og så måske nogle andre i den nuance hvis jeg finder noget.

Og så fandt jeg de mest genialt kartoffel potter i Netto til 39.95 stykker (der er 2 i en). Og jeg måtte da have 3 så jeg kan få rigtig mange kartofler til sommer og der er allerede sat kartofler og de står nu ude i haven ved mit skur hvor der er læ og rigtig meget sol med plast over og så hvis alt går godt er der kartofler om ca 8 uger 🙂

Kartoffel potter.

Kartoffel potter.

Kartoffel potter.

Kartoffel potter.

Jeg har fået samlet alle mine krokusløg i små klynger og det tror jeg er bedre end som de stod….i en række. Lidt kedeligt synes jeg og så må vi se næste år hvordan det ser ud. For jeg kunne selvklart ikke se farverne på dem mere…..skulle jo havde gjort det imens der var blomst på og nu står de garanteret blandet i en pærevælling, men det kan jo også være flot 🙂

Mine Hortensiaer er blevet klippet og er klar og de skyder rigtig flot og de skal nok blive pæne hen over sommeren. De 3 mindre jeg havde samlede jeg også så de kommer til at synes af mere. Min Isblå har rigtig mange skud og den har klaret jeg flyttede den i efteråret og det er jeg glad for.

Og der er blomster i min tulipaner…..nøj jeg glæder mig til at se dem alle i blomst og de er alle flotte og kraftige og det skal nok blive godt.

Alle mine krukker og potter er gjort klar til henholdsvis tomater og chili samt blomster og den ene potte er blevet plantet til da jeg fandt et lille træ i går som jeg måtte eje og så lidt hvide stedmorblomster og så fik min Micky Mouse fra Florida en hædersplads der og det ser godt ud.

Mini træ og Mickey Mouse.

Mini træ og Mickey Mouse.

Pæonerne er der også fuld fart på og hurra for det. Det er og bliver min ynglingsblomst og jeg ser frem til de sætter blomster. Dette sker så givetvis ikke i år da jeg jo flyttede dem sidste år og det giver bagslag da de så ikke sætter blomster. Men bare der er liv så kan jeg godt vente til næste år.

Pæoner.

Pæoner.

Sidst men ikke mindst…..lige et billede mere af mine blå anemoner som stadigvæk blomster samt står og lyser op. De er så smukke og jeg er glad for jeg fandt dem her tidligere på året og satte dem.

Blå Anemoner.

Blå Anemoner.