Tags

, , , , ,

I skrivende stund sidder jeg her og tænker på alle de faser man går igennem hele sit liv og det er jo en del hvis man tænker efter. Og alle som en har de hver sin charme og man får en masse spændende ting med i rygsækken og disse ting kan man så vælge at finde frem hen af vejen og genbruge på et eller andet plan. Jeg har været igennem mange ting i mit 55 års lange eller korte liv om man vil. Noget bedre end andet, men uanset hvad har jeg lært en masse undervejs og den viden jeg har i dag gør mig til den jeg er og den person som jeg er i dag er den aller bedst kan lide af de mange jeg har afprøvet igennem årene. Når men hvorfor pokker er jeg så lige pludselig så filosofisk eller hvad man nu skal kalde det og hvor er titlen på indlægget en lille hemmelighed blev afsløret ? Jo det er ganske enkelt……midt i januar fik jeg en ganske særlig besked som jeg indtil i dag har måtte holde hemmeligt for de fleste. Og tro mig det har på ingen måde været let og der er ikke gået en eneste dag hvor jeg ikke har haft lyst til at råbe det ud så alle kunne høre det og glæde sig sammen med mig, men visse ting må man respektere og det gjorde jeg også. Men nu må jeg fortælle det……..jeg skal være:

♥MORMOR ♥

Og hold da KÆFT hvor jeg glæder mig og her kommer jeg så tilbage til alle livets faser. Jeg går nu ind i en helt ny og utrolig spændende fase og det at skulle være Mormor er bare ubeskriveligt og glæden kan ingen ende tage. Vi ved ikke endnu hvad køn det er og den besked får de unge først ved næste scanning i slutningen af april. Men datoen er sat til d. 24 september.

At tænke sig at ens eget barn som man jo selvklart altid vil synes er et barn uanset hvor gamle de er…..nu selv skal være mor er så smuk en tanke og jeg vil gøre alt hvad der er i min magt for at være den perfekte Mormor. Det er stor at blive Mor, men det er på alle måder lige så stor at blive Mormor. Og de unge glæder sig også og min kære svigersøn siger ofte til min datter…..hvorfor er der så længe til du skal føde og det viser jo hans glæde og de bliver begge to nogle skønne forælder det er jeg slet ikke i tvivl om.

Og så kommer vi tilbage til vores London tur. Det var super fedt at jeg dog her kunne skrive og fortælle om turen da vi havde bestilt den, men af ja gode grunde kunne jeg jo ikke fortælle hvorfor vi havde besluttet os for at tage turen der over. Vi skal nemlig over og Baby Shoppe……i stor stil og alt kommer til at dreje sig om baby ting og hold nu op det bliver fedt.

Strikke pinde og hæklenålen er også klar og lige så snart vi ved hvad farve tema der skal bruge så skal der gang i begge dele og der forligger allerede ønsker om div ting og det er jo dejligt og nu er der et formål med at både strikke og hækle 🙂

En lille sød ting jeg ikke kunne dy mig for at købe til datteren og som hun fik da hun blev 25 i februar, var en bluse med en sød tekst og hun elsker den og synes den er ret fed og nu kan den endelig vises frem 🙂

Bluse til datteren.

Bluse til datteren.

Den er købt på nettet og der er flere forskellige slags og også ting til baby’er og jeg kommer helt sikkert til at købe mere med tiden. Du finder siden her: Lillemille.

Nå men det er så nok forventeligt at hen over foråret og sommeren vil her ikke kun dukke indlæg op omkring min have…..men helt sikkert en masse om mit kommende barnebarn og de ting jeg køber og laver i den søde ventetid 🙂