Tags

, , , , , ,

Ok nu er jeg bare ikke til at holde indendørs mere og de sidste par dage har været utrolige skønne og især i dag har det været over det normale. I går sad jeg ude i omkring 2 timer og der var 24 grader i min krog, men i dag røg jeg ud kl 11.30 og gik først ind da klokke var næsten 15.30 og da temperaturen var højst var den på 28 grader. Se nu ligner det sku forår 😀 Og kan man se jeg har siddet i solen…..det vil jeg da lige hilse og sige det kan man og nu skal der findes en t-shirt med smalle stropper så jeg ikke får alle de kedelige overgange imellem brun og hvid 🙂

Hele dagen blev ikke brugt på kun at sidde og nyde solen, jeg fik også rodet lidt i bedene men da der ikke er meget at komme efter var det jo en hurtig omgang. Men jeg nyder det bare at kunne gå ud og gøre et eller andet og sætte mig tilbage og nyde livet og min skønne have.

Jeg fandt nogle bitte små påskeliljer som er lige ved at springe ud, jeg må have sat dem sidste år og på en eller anden måde er de rodet rundt og står spredt forskellige steder og det skal jeg have lavet om på senere når de er afblomstret og kan flyttes. Der er også mange andre ting der begynder at dukke op og der går ikke lang tid før her dukker nye blomster op som jeg glæder mig til at nyde.

Mini påskeliljer.

Mini påskeliljer.

Selv mariehønsene er kommet frem og det myldre med dem ude i haven og det er jo godt nok hvis der hen over sommeren skulle komme bladlus. Jeg fandt et par der sad og hyggede sig på nogle vedbend/eufu jeg har i en af plantestenene.

Årets første mariehøns.

Årets første mariehøns.

Men det allerbedste i haven i dag var da jeg så min rabarber plante er i fuld gang og kommer med fornyet kraft. Jeg havde frygtet at den ville gå til da den jo står i alm plast krukke og ikke er beskyttet som så mod frost, men det har formegentlig hjulpet at jeg havde sat den helt ind i hjørnet ved min ene havedør. Der var læ og sikkert også lunt. Håber den giver rigtig mange rabarber i år 🙂

Rabarber i fuld gang.

Rabarber i fuld gang.

Desværre ser det ikke ud til vejret den næste uges tid byder på udendørs aktivitet og det er lidt ærgeligt…….men derfor er det også så meget mere skønt at man smutter ud når det endeligt er godt. Og man bliver et helt andet menneske nu solen skinner og foråret er her…..I feel alive 😀