Tags

, , , ,

Åh hvilken skøn og smuk dag det har været i dag og nu satte foråret da for alvor ind. Her i min lille have lyste krokuserne op da solen ramte dem og jeg nød at kikke på dem.

Jeg satte mig op i min lune krog kl 11.30 og nød at sidde der oppe i knapt 3 timer og på den korte tid fik jeg da nok sol til at man kan se hvor min bluse gik til over brystet……så det er værd at finde en krog og nyde disse første solstråler 🙂 Temperaturen var også i top der oppe og den ramte 24 grader og som vejrudsigten ser ud for den kommende uge skulle jeg nok få flere timer der oppe 🙂

8 marts 2015

8 marts 2015

Mine blå anemoner er også sprunget ud og jeg ved godt det er en smule snyd  for jeg købte dem for en 6 ugers tid siden og satte ud i bedet, men ikke desto mindre blomster de nu og ser ganske yndige ud. Nu mangler jeg bare nogle gule og hvide men de skulle ikke være så svært at få fat på.

Der er også en anden plante i det store bed der er ved at blomstre, jeg aner ikke hvad det er for en og den dukkede op hen over sommeren og har stået hele vinteren med grønne blade og nu er der små rosa blomster knopper i den. Jeg var ved a kassere den men nu skal jeg da se hvad det ender med og så måske finde en anden plads til den for den vil blive væk der hvor den står da det er helt oppe ved væggen ind til skuret. Spændende med noget man ikke kender.

Og tøj blev der tørret der ude i dag……jamen glæden ved i dag kan ingen ende tage og hold nu op jeg har nydt det.