Tags

, , , , , ,

Solen skinnede i dag og jeg måtte ud i haven og se hvad der sket siden jeg sidst tog billeder der ud og hold nu op det går stærkt nu og det pibler og af jorden. Krokuserne er helt fremme nu og står og lyser op i det ene bed og skønt at se der er 4 forskellige farver. Hvad jeg kan se nu er at de skal samles i nogle små grupper og ikke stå langs kanten som de gør nu. De vil være sødere at se på når de ikke står så spredt. Hvad der også er skønt er jo at de formere sig og der vil heldigvis komme flere og flere i løbet af årene. Jeg skal bare ud og have fundet nogen vintergækker da jeg kun har to små dobbelte stående i bedet og det er jo ikke meget. Måske jeg kan tigge mig frem til nogen ude fra datteren og svigersønnen…..de har nogle klynger stående og bare jeg må snuppe en så vil jeg jo med tiden få mange 🙂

Tulipanerne gror i lysets hast og hold nu op det bliver et flot farve orgie når de engang springer ud og nu kan man fornemme hvor manger der kommer og jeg glæder mig og tror kombinationen af hvid, rosa og dyb lilla…..ja næsten sort vil se rigtig flot ud 🙂

Og så står der lidt forskellige løg planter i et bed som jeg ikke helt ved hvad er ud over nogle enkelte mini påskeliljer, det ser ud som om den ene slags er en mini tulipan men de andre er jeg i tvivl om, samt er der i et bed en masse lange grønne blade som har stået sådan hele vinteren og her sagde min veninde at det sikkert var perle hyacinter og det har hun nok ret i. Men glæder mig til det hele blomster og jeg får en fornemmelse af hvad det er og om hvad der evt skal flyttes andre steder hen eller som sagt samles i klynger.

Håber vejrudsigten holder da de lover 10 grader på søndag samt mandag og jeg har sat havemøblerne ud og ja det er tidligt men jeg gad ikke det rod der var i skuret så de røg ud og hvis vejret i år bliver lige så godt som sidste år så kan jeg begynde at sidde ude inden længe og nyde den første forårssol og det ville være pragtfuldt 🙂

Jeg har da heller ikke kunne dy mig og måtte købe lidt blomsterfrø forleden dag og i år vil jeg prøve lidt nye og faldt for disse to Valmuer og som der står bag på posen så selvsår de og kommer igen år efter år og det er jo ikke det værste der kan ske 🙂

Første indkøb af frø til sommerens blomster :-)

Første indkøb af frø til sommerens blomster 🙂