Tags

, , , , , ,

Nu skal jeg nok ikke klage så meget da jeg udmærket godt ved mange lider endnu mere end jeg gør og har gjort, men ikke desto mindre så synes jeg det er ualmindeligt fælt at få de hedeture som følger med overgangsalderen. Og man mærker helt tydeligt når de kommer, for mig begynder det med at jeg mærker prikken i huden og så begynder jeg bare at svede. Mest på overkroppen og i ansigtet, men det er som også rigeligt. Turene vare sjældent mere end et minuts tid hvorefter jeg begynder at fryse som en lille hund. I dagtimerne var det til at holde ud eller man kunne leve med det selv om det var fælt, men om natten var det ulideligt og man skiftes imellem at ligge med dun dyne, vattæppe eller helt uden og ens søvn var/er bare ikke optimal og man føler sig mere eller mindre kvæstet når man vågner eller skal op.

Jeg startede sidste sommer som nogen sikkert husker og jeg fandt frem til at Matas havde nogen natur piller ved navet Remifemin og da jeg havde både hørt og læst de skulle være gode hoppede jeg ud i at prøve dem og måtte også sande de hjalp da også og inden der var gået en månedstid var jeg næsten fri for turene i dagtimerne, men nætterne var stadigvæk ikke særlige gode. Jeg fortsatte med at tage dem i ca 4 mdr og tog så en pause da de siger man ikke må tage dem i mere end 6 mdr af gangen, men jeg syntes jeg ville se hvordan det gik uden. Og egentlig gik det fint nogen tid men efter 4 uger ca kom turene igen med fuld skrue og jeg røg afsted og købte ny forsyning. I gang med dem igen begyndte jeg at mærke en bedring men jeg havde ikke spist dem i 2 mdr før jeg begyndte af få slemme hedeture igen og måtte sande at de virkede ikke på mig mere og så var gode råd dyre for jeg nægter at få hormoner hos lægen, både fordi det ikke er sundt og fordi jeg ved man tager på og det er bare noget som jeg slet ikke skal.

Mod hedeture i overgangsalderen.

Mod hedeture i overgangsalderen.

Mod hedeture i overgangsalderen.

Mod hedeture i overgangsalderen.

Så endnu en gang gik jeg på jagt på internettet for at finde alternative midler som kunne afhjælpe en med de satans hedeture for noget skulle jeg have…..så jeg ikke blev vanvittig. Og som vi alle ved bliver der skrevet meget her og der og det kan være en jungle at finde det man leder efter. Men jeg fandt tilsidst frem til et Bio produkt der hedder Bio-Pycnogenol som havde hjulpet en del med hedeturene. Nu var der så skrevet flere steder at nogen tog en større dosis end de anbefalede på pakkerne herhjemme da de 80 mg ikke virkede som de anbefalede. Jeg havde så mine tanker hen på hvad kunne der ske ved at tage mere end det der stod på pakken og endte med at søge på produktet og fandt en tysk side hvor der stod en masse om det og her anbefaler de helt op til 200 mg dagligt. Og så er det jeg mener at kan tyskerne klare en dosis på 200 mg så kan jeg også klare en større dosis end 80 mg. Det skal så lige siges at der står ikke nævnt på producentens side at dette produkt virker på hedeture men på andre ting og det kan man læse om her: Helse.dk Jeg valgte at købe en pakke på trods af det på ingen måde er et billigt præparat der koster 306 kr for 90 tabl. Men virkede det ville det jo være alle pengene værd.

 

Kan bruges mod hedeture i overgangsalderen.

Kan bruges mod hedeture i overgangsalderen.

Kan bruges mod hedeture i overgangsalderen.

Kan bruges mod hedeture i overgangsalderen.

Jeg besluttede mig så for at tage 80 mg om morgen og 40 mg om aften…..dvs 3 tabl dagligt og det betød at en pakke kun holder en mdr. Som alt medicin skal det have tid før det begynder at virke og før det virker optimalt og jeg var selvklart spændt på om det var penge lige ud af vinduet. Men der gik ikke mange dage før jeg kunne mærke en klar bedring. Ikke at jeg slap for hedeturene men jeg mærkede det sjovt nok om natten at her var de aftaget og jeg sov bedre. Nu er der gået 26 dage siden jeg begyndte på dem og jeg får måske en hedetur om natten, men oftes slet ingen og i dagtimerne er det aftaget så meget nu at de kun kommer ganske få gange og er slet ikke så slemme som de var før jeg begyndte på dem. Så hvad er konklusionen: de virker på mig når jeg tager 120 mg dagligt og på trods af prisen er det noget jeg bestemt vil fortsætte da jeg ikke magter de hedeture som ødelægger både ens nattesøvn og daglige velvære.

Håber at andre også kan få glæde af dette produkt…..dog vil jeg skynde mig at sige at kun er fra privat personer jeg viden fra ang det at det kan bruges imod hedeture og ikke fra producenternes side. Så er der ingen der kan klandres da man selv er herre over om man tør afprøve dette ud fra hvad andre har af viden.

Advertisement