Tags

, , , , ,

Jeg har egentlig rigtig dårlig samvittighed når jeg tænker på min blog og det at jeg forsømmer den så meget. Nok plejer jeg ikke skrive så meget om vinteren, men denne her har da været ekstrem stille og det må jeg se at lave om på og ja det har jeg skrevet før men nu går den ikke længere 🙂

Dagen i dag er særlig……min datter fyldte 25 år og jeg fatter ikke hvor tiden er blevet af. Men sådan tror jeg alle forælder har det, man synes lige de var små og puff er de voksne og klare sig selv. Jeg kan se tilbage på 25 skønne år med en datter der var verdens nemmeste barn. Aldrig syg, græd stort set aldrig….så lidt at jeg nogen gange havde lyst til at nive hende for at se om hun kunne græde, hvilket jeg selvklart ikke gjorde men det siger lidt om at hun aldrig græd og var ked af det. Hun har klaret sig flot i skolen og fik sin studenter eksamen som den første i familien på min side eller gren af familien er det vel nærmer, da andre i min familie har på mine onklers side. (der er slet ingen på hendes far’s side) Og i dag læser hun til Finans Økonom og er færdig til sommer og ønsker så derefter at udvide det til at have med privat økonomi gøre da hun synes der er alt for mange mennesker der bare ikke kan finde ud af at bruge sine penge rigtig og sidder med håbløs gæld og om nogen ved hun at spare og stadigvæk kunne tillade sig en masse. Og det på trods af at de unge har levet nogen år begge to på SU og voksen elev løn og de sidste 2 år en alm løn og SU. De har hus, ny bil og kunne spare næsten 150000.- op på 18 mdr til brylluppet og pt spare de sammen til vore Canada tur næste år og hun siger de til den tid har sparet 70000.- op. Og jeg ved det kommer til at holde…..det har hendes mål altid gjort. Så jeg er super stolt af hende og ved hun aldrig kommer til at sidde med skyhøj gæld men derimod gerne skulle være den der kunne hjælpe andre tilbage på rette spor igen.

Vi har fejret dagen lidt i dag med morgenmad sammen samt frokost og hygget i eftermiddags og de unge tog så ud og spiste da hendes mand kom hjem, jeg syntes de skulle have aften for dem selv og da de holder familie fødselsdag lørdag med brunch og efterfølgende mad ude i byen så skal jeg nok få fejret hende med stil 🙂

Hvor er det skønt at man som mor og altid enlig mor, at kunne se tilbage på en skøn tid med mange sjove og positive oplevelser og en datter der var et pragt eksemplar uden på nogen måde at give mig grå hår i hoved eller opføre sig oprørsk som teenager. Dermed ikke sagt hun har været en kedelig pige som intet gjorde….tværtimod fik hun lov til mange ting hvis hun overholdt de aftaler vi lavede og det har hun heldigvis altid gjort. Jeg håber og ønsker at når de selv får børn at de er lige så heldig som jeg var og at de får nogle nemme unger 🙂

Nu vil jeg som den stolte mor jeg er lukke ned her……men vender tilbage igen meget snart da der er mere at skrive om pt og det er jo super dejligt. Så mon ikke der kommer gang i den nu 😀

Reklamer