Tags

, ,

Åh hvor jeg elsker når sneen har lagt sig som et fint lag over det hele og endnu er uberørt. Sådan så min have ud i morges da jeg åbnede op ud til. Jeg nød at stå og kikke på sneen og indånde den særlige duft luften får når der ligger sne og samtidig høre at alle lyde er dæmpet som var de lagt i vat.

Jeg var godt klar over vi havde fået sne for allerede i går eftermiddags begyndte det at sne ret meget hernede og det var ikke holdt op da jeg gik i seng og allerede der lå der et pænt lag der ude. Og jeg vil tro det har sneet hele natten for der er vel kommet omkring 15 cm eller mere ud fra hvad jeg kunne  se i haven da jeg omsider besluttede mig for at jeg heller måtte skovle sne så jeg kunne komme op i skuret samt ud i skraldespanden. Egentlig en skam for det ødelagde det smukke billede som haven jo var med den uberørte sne.

Solen skinner nu og det gør det hele endnu smukkere og jeg ville ønske vi fik mere sne og godt med frost. Jeg ved godt at det er til besvær for mange men jeg nyder det samt elsker vinteren og når nu vi har en årstid som byder på vinter ja så burde vi også have sne og frost.

Så ny vil jeg nyde en gåtur i det smukke vej selvom jeg godt ved ryggen ikke kan lide det, men jeg vil ud og nyde sneen imens den er her.