Tags

, , , , , , , , ,

Hold nu op jeg er træt af regn og grå dage…..og ingen sol. Dette efterår og vinteren har godt nok været lang synes jeg……og våd. Dette triste vejr gør jo ikke ligefrem at man sprænges af energi…..eller det gør jeg ikke. Der har været så meget vand at en del af min store terrasse har været under vand og det endte med de måtte komme og lægge et dræn. Dette fik de så gjort i går og nu har jeg en lille firkant i græsplænen ved fliserne hvor der ligger skærver så vandet kunne trænge ned til drænrøret og som det ser ud så virker det og det er jo godt. At min græsplæne så ikke ser særlig godt ud efter behandlingen er en anden sag, men nu kan jeg måske få gjort lidt ved den i foråret og få fjernet alt det mos der jo selvklart er kommet pga vandet der jo altid stod der når det regnede. Nå men det er jo en helt anden sag og rart at have noget at lave når vejret igen byder på udeliv 🙂

Jeg tog dog en lille rundtur i haven for at se om der er ved at komme liv og det skal jeg da love for der er og hvor er det skønt at se de små grønne spire over det hele og vide at inden vi ser os om så dukker der krokusser, tulipaner og andre sjove ting frem i bedene og det bliver så skønt at have blomster igen. Selvklart husker jeg jo ikke alt hvad jeg har sat, men det er jo også sjovt at se ting dukke op man egentlig havde glemt. Jeg ved dog at i det store bed er der sat rigtig mange tulipanløg og en del af dem ses allerede som små grønne spire. Det der glædede mig mest var at der var små røde spire ved min Pæon, det er den blomst jeg holder aller mest af og jeg flyttede dem jo på et ikke optimalt tidspunkt og var en smule bekymret, men der er liv og det er skønt.

Hvad jeg er mest imponeret over er en lille bitte Stedmorblomst som står i kanten ved mine fliser og mine plantesten. Den såede sig selv i sommers da jeg havde dem i plantestene og jeg nænnede ikke at fjerne den da efteråret satte ind da den stadigvæk var grøn og med små blomster, og den står stadig grøn og med blomster…..utroligt at den har klaret disse kolde måneder og nu får den lov at blive der indtil der er varme i luften og så får den en plads i en af plantestenene så den kan folde sig ud i løbet af sommeren.

Forår 2015 - lille stedmorblomst der har klaret vinteren.

Forår 2015 – lille stedmorblomst der har klaret vinteren.

Ja ja nok får jeg forårs fornemmelser fordi jeg ser små spire i haven, men ved jo også godt at vinteren slet ikke er forbi endnu og de lover jo både frost og sne i den kommende weekend og ude. Men se det ville jeg synes var en super skøn ting da jeg elsker både frost og sne og er også af den overbevisning at have har godt af det og det er er dukket op kan jo heldigvis klare det. Men i guder jeg håber at vi får lige så godt et forår som sidste år hvor jeg allerede i begyndelsen af marts kunne sidde oppe i mit hjørne og slikke sol.