Tags

, , , ,

Jeg elsker varme drikke……og det hele året rundt. Om morgen vil jeg bare have helt alm kaffe med en lille smule mælk…..sådan en god en jeg kan vågne på. Men i løbet af dagen elsker jeg div kaffe typer med forskellig smag og jeg havde efterhånden fået et stort forbrug af Nestle kaffer som man bare skulle røre ud i næsten kogende vand. Så jeg begyndte at overveje om ikke jeg skulle købe en af de her kaffemaskiner hvor man kan købe div kapsler til……så jagten gik ind for at se hvem der lavede de fleste forskellige smagsvarianter som jeg vidste jeg ville synes om.

Reklamerne blev tjekket for at se om der var tilbud et eller andet sted, dog uden jeg fandt et egentligt ok tilbud. Jeg besluttede så at tjekke Nescafé side ud med deres Dolce Gusto produkter og jeg skal da love for de har et væld af forskellige kaffer, tea og cacao/chokolade. Nu skal der jo ikke herske tvivl om at disse drikke jo ikke er helt billige, men jeg er selv og så betyder det ikke så meget i hverdagen og på den anden side er det også hyggeligt at kunne tilbyde en anderledes kop et eller andet.

Nå men hvad er de div produkter uden en maskine til at lave det på og jeg tjekkede så også priserne ud på maskinerne på deres side og man spare ikke noget der ved at købe den, men da jeg så sidder og kikker på de mange varianter der er kommer der et tilbud op som da seriøst var værd at gå efter og jeg tjekkede det ud.

Vælg 15 pakker kaffe/tea/cacao og få en Circolo med i købet til en pris der hed 1074 kr. Man sparede 1300 kr og hallo det var jo værd at købe. Så jeg satte igang med udvælge 15 forskellige pakker…..nogen købte jeg 1, 2 eller 3 af…..enkelte fordi jeg ved jeg kan lide dem og andre fordi de lige skulle smages inden jeg købte flere. Får samlet dem jeg skal og fortsætter til bestillingen og finder ud af at jeg ved dette køb også får 2 pk Cappuccino med gratis, som ny kunde får jeg 100 kr rabat og yderlige en gratis pakke kaffe kapsler efter eget valg og jeg endte med en betaling på 1024 kr og det var incl porto for at få det sendt med post Danmark.

Og glæden var stor da posten kom med 2 store kasser forleden og jeg kunne pakke det hele ud og så ellers begynde at smage på de forskellige varianter. Og jeg er bestemt ikke blevet skuffet. Nogen vil sige man burde købe den der køre automatisk men jeg ganske tilfreds med at jeg selv kan bestemme om der skal lidt mere eller mindre vand i og hallo det tager jo ingen tid at lave det og fordi man selv skal stoppe for vandet betyder intet i forhold til at den anden koster meget mere.

Alle mine varianter.....kaffe, tea og cacao.

Alle mine varianter…..kaffe, tea og cacao.

Selve maskinen.

Selve maskinen.

Og jeg kan kun sige jeg er ganske tilfreds med mit køb og de varianter jeg har købt og den bliver flittigt brugt flere gange dagligt……så alle pengene værd. Og man er vist ikke i tvivl om at jeg er fan af Latte Macchiatto med og uden tilsat smag 😀 Chai Tea Latte er så ikke min favorit og det var jeg lidt forberedt på da de forskellige Chai tea’er som jeg har smagt før heller ikke faldt helt i min smag. Jeg synes de smager af røgelsespinde……men datteren og en veninde elsker dem så de kan få dem serveret når de kommer 😀 Næste bestilling vil stå på nogle af de kolde drikke der også findes, de er med garanti lækre når sommeren dukker op og man gerne vil have en kop et eller andet.

Tid til endnu en kop…….mums 🙂