Tags

, , ,

Åh ja det måtte jo ske og jeg er en af dem der bare har så mange i tankerne og gerne vil have flere. Jeg bruger dog rigtig lang tid på at beslutte mig for hvad og hvor jeg vil have nye tattooveringer og denne har jeg puslet med i rigtig lang tid. Og da humøret og solen skinnede i onsdags ja så var det dagen hvor jeg besluttede mig for at nu skulle det være og jeg var heldig at han havde en tid så jeg kunne få den lavet samme dag.

Denne tus er en tekst som betyder rigtig meget for mig og jeg ved de fleste vil ikke helt forstå den men det var og er heller ikke formålet. Den er der for min skyld og jeg elsker den og er super glad for jeg fik den lavet. Teksten er fra en af Leonard Cohen’s sange ” Boogie Street” som har en stor plads i mit hjerte af flere grunde og lige netop denne linje har fulgt mig længe og jeg var slet ikke i tvivl om at det var netop det der skulle stå når tiden var til at få lavet en ny tus.

Min nye tus....med en Leonard Cohen linje.

Min nye tus….med en Leonard Cohen linje.

Så det var en mere og nu går jeg allerede og pusler med næste ide og den bliver endnu mere særpræget end denne……men super fed hvis man er til lige netop den slags. Hvad det er….ja det vil man se her når den er blevet lavet i løbet af foråret 🙂