Tags

, ,

Lige om lidt kan vi alle se frem til et nyt år og det vil sige en ny bog begynder og vi skal til at udfylde de tomme sider. Jeg glæder mig og ved jeg vil tage nogle drejninger som nogen ikke forventede af mig.

Men lad mig starte med at sige jeg er glad for julen endnu en gang er overstået og at det vare længe inden vi igen skal tænke på den eller bekymre os alt efter hvordan man nu ser på den. For mit vedkommende så har jeg truet med at boycotte julen næste år og er der ikke kommet barnebarn til inden, så holder jeg ord og overvejer seriøst at smutted udenlands til den er overstået. Nå men den tid den sorg eller glæde 🙂

En del  mennesker i min verden sidder pt og undre sig sikkert over hvad der lige er sket hos mig……og lad dem bare tro der er sket noget. Men i meget lang tid har jeg været gevaldigt træt af Facebook og stort set ikke brugt den og først i december skrev jeg der inde at man ikke skulle forvente at se mig der ind ret meget da den ikke sagde mig noget mere og jeg på vej væk. Men jeg lod den være om ikke andet så for en stund. Jeg meldte mig dog ud af div grupper og en gruppe jeg selv havde overlod jeg til en anden at fortsætte da medlemmerne gerne ville den blev og fint med mig bare jeg slap for den. Jeg overvejede meget at slette alt jeg havde der inde…..dette undlod jeg dog da jeg har en del billeder som jeg lige skal have gemt og det arbejde gad jeg ikke lige pt. Hvad er grunden så til jeg blev træt af den…..en gang var Fb et sted hvor man kunne få nogle hyggelige snakke om hvad folk skrev på deres væg, sætte gang i dialoger og ja hygge sig med at dele synspunkter. I dag består den af at folk trykker “like” og ikke mere, billeder folk deler fra andre sider eller venner med en eller anden frase eller et ordsprog eller hvad man nu skal kalde det, gentagende videoer af intetsigende ting og poster hvor folk har deltaget i en eller anden dum spøg og så får bekendtgjort hvad ens navn står for, hvor gammel de bliver, hvor dumme de er…..you name it…..intetsigende lort i min verden. Og alle de billeder folk deler med disse ting kan vi jo alle finde og dele….hvad er formålet med dem, det virker da seriøst mere troværdigt på mig hvis folk bruger deres egne ord og deler en tanke eller oplevelse. Eller folk der konstant poster billeder fra en eller anden dum konkurrence de deltager i og hvor siden de fandt denne på beder dem dele det for at kunne vinde…..FLOT siger jeg bare…..Facebook har en regel om at INGEN må bede personer dele deres ting for at deltage, men igen det blæser div sider på og folk er sku så naive at de bare poster det, fatter de ikke at det eneste formål der er med dette er at div firmaer får gratis reklame og de sidder og klapper i eres små hænder hver gang de ser at endnu et fjols delte deres side. Det værste er alle dem der deltager i konkurrencer som er direkte falske og som bare søger en masse likes……hvad fanden de så skal bruge dem til. Ingen gider undersøge hvad og hvem der er bag disse sider…..næ man kan vinde noget og så må det jo være sandt. Hold nu op hvor er folk naive og sjovt nok er de eneste sider folk ikke synes om netop de sider der konstant advare dem imod disse fælder, men folk vil ikke mindes om at de er dumme eller naive…..så dem overser de bare og på ingen måde tror de på deres advarsler. Her midt i december blev vi alle advaret imod at der var angreb på facebook og man skulle passe på med en video man blev tagget i og som blev slået op ens side uden man anede det. Selv radioen kom med advarelse og så er der noget i gære. Jeg postede et link fra en side der advare imod disse ting og skrev folk skulle være obs…..sjovt nok overser folk dette og tror ikke de bliver ramt…..flere måtte så sande at det gjorde de jo sjovt nok. Og sjovt nok fordi de så selv gik ind og klikkede på videon…….hold nu kæft hvad sker der for folk.

Jeg kunne blive ved i lang tid med div ting omkring færden på Facebook og mit syn på det og den måde folk bruger den på, men så bliver jeg vist aldrig færdig og jeg tror folk har fattet min pointe. Når det så er sagt ja så tog jeg det endelig skridt lige før jul og deaktiverede min konto og den er nu lukket…..dvs skulle jeg en dag ombestemme mig ja så kan jeg jo bare åbne igen, men for nu forbliver den lukket og jeg savner den ikke…..men jeg har jo så heller ikke brugt den de sidste 2-3 mdr. Og har mine venner der inde været bare en smule opmærksom på hvad jeg fortog mig så vil de vide de kan finde mig her og følge mit liv…..når jeg igen kommer i gang med at skrive og lysten er ved at vende tilbage 🙂

Dette var ordene for i dag…..jeg håber jeg finder tid og overskud en af dagene og får læst alle de indlæg folk har skrevet som jeg følger. Men for nu vil jeg ønske jer fortsat god søndag 🙂

Reklamer