Tags

, , , ,

I guder jeg hader denne tid på året. Tiden hvor alle burde være glade og nyde hinanden og alle render rundt og rabler løs om at julen er glædernes tid og nu skal vi allesammen hygge os…..WOOT. Man glemmer sku lidt det er tomme ord og at der sidder en masse der ude som sidder alene både til hverdag og ikke mindst til jul…..måske ikke fordi de mangler venner men fordi de venner/familie ikke har tid til en. Og om nogen føler jeg med disse mennesker og ved hvordan det føles at sidde hele december og ikke se et øje da alle jo har så skide travlt med at hygge og være noget for hinanden…..igen tomme ord da der intet hold er i det. Set med mine øjne.

Hvorfor kommer jeg så ind på dette nu…..jo fordi jeg selv sidder og har denne ensomhedføelse eller hvad man nu skal kalden den, da det jo for så vidt jo bare er fordi jeg er alene. Jeg keder mig ikke og finder altid på ting at lave, så i hverdagen tænke jeg ikke så meget over om her kommer nogen eller ej…..men nyder glæden når der dukker nogen op eller jeg bliver inviteret et eller andet sted hen.

Men jeg får føelsen af ensomhed når der tikker en masse sms ind hvor venner på den sødeste måde ønsker mig en glædelig jul og et godt nytår og så slutter beskeden af med ordene “ked af jeg/vi ikke havde tid til at komme forbi dig i december…..men vi må ses straks i det nye år” og ærlig talt  i år er jeg gået i koma over det. Kan man for helvede så ikke bare sende en kærlig jule hilsen og så stoppe der….hvorfor skal det sidste lige med. Tak siger jeg bare og så følte jeg mig pludselig ensom og ikke brugbar til hygge i en ellers så dejlig måned hvor alt handler om hjerterum, hygge og glæde hinanden. Og så tror man gudhjælpe mig at jeg bare er her når de får tid i januar…..””what siger jeg bare. Og så er der lige dem der havde sagt i november at vi skulle finde en dag i december og hygge…….de fik vist også lidt for travlt i december.

Men tak fordi i brugte 3 min på at skrive en sms til mig og så lige fik ødelagt mit beskeden julehumør og som gjorde jeg nu har valgt at jeg vist har det bedst med bare at sidde hjemme alene juleaften og gøre de ting som jeg plejer……og så glemme alt om at det er jul. Og stik mig så lige en æske klenex og en pakke tudekiks.

Dette skal dog ikke forhindre mig i at ønske alle der læser med en glædelig jul og jeg håber i alle får en dejlig aften og husker dem der i jeres omgangskreds måske sidder alene hele december og også juleaften.

Næste år BOYCOTTER jeg julen helt og så kan alle rende mig et vist sted og et er sikkert…..de som forventer jeg altid stiller op når de skal bruge mig kommer nok til at se en anden side af mig…..næste år er mit år med eller uden jer.

 

GLÆDELIG JUL !