Tags

, ,

For dem der læser med her ved at hvis jeg begynder på et nyt strikke/hækle projekt, ja så nøjes jeg jo ikke med at lave et eksemplar men flere af slagsen og da jeg ikke kunne finde strømpegarn som jeg synes om så jeg kunne strikke flere strømper, ja så måtte der noget nyt til.

Og da det jo er en kold tid kom jeg på det at strikke pandebånd så jeg kan holde panden og øerne varme når jeg går ud. Jeg ledte forskellige steder efter noget jeg kunne bruge og der er tonsvis at vælge imellem, men nu skulle det jo helst passe til noget garn jeg havde og det endte så med jeg fandt en på Drops som jeg dog lavede lidt om på med hensyn til maskeantal da mit garn var tyndere end i opskriften. Det jeg godt kan lide ved dette er at det er bredt foran og smalt bagtil og så er det super hurtig at lave. Der er allerede et i hus og nr 2 er næsten færdig og lur mig om ikke jeg ender med en hel håndfuld inden vinteren er omme.