Tags

, , , , , , , ,

At tage billeder af det man hækler og strikker er jo ikke altid lige let. Jo hvis man har en omkring sig der kan stå model og det har jeg jo ikke altid. Så lykken var stor da netto havde sat deres giner ned til 150 kr og så måtte jeg jo have en med hjem. Desværre er stoffet småternet i grå/sort og jeg skal have fundet en tynd sort bluse med stram rullekrave og sat over den……det giver en bedre baggrund. Nå men det endte med jeg satte noget sort stof over den og fik taget billeder af dem alle sammen og nu skal de vises frem.

Det grå her er super flot i farverne og dejligt tykt. Garnet er alm akryl garn i meleret grå/sort.

Grå Sjal

Grå Sjal

Grå Sjal

Grå Sjal

Dette smukke grønne sjal er i lavet i silke/mohair garn og det var ikke det billigste jeg kunne finde, men det er ikke bare smukt men også super blødt og lækkert. Og igen er garnet meleret og noget jeg godt kan lide da det giver et flot spil når det hækles eller strikkes.

Søgrønt sjal.

Søgrønt sjal.

Søgrønt sjal - silke/mohair.

Søgrønt sjal – silke/mohair.

De næste sjaler er alle lavet i alm bomuldsgarn og de er så hæklet så de bare er aflange og er gode som skuldervarmer en kølig sommer aften.

Så er der et hæklet i bomuldsgarn og som er lavet som trekants sjal som de første. Dette er jeg ikke tilfreds med, hverken pga farverne eller tyngden i det. Virker for tungt og kedelig i sammensætningen. Men det var resterne fra det aflange jeg lavede og bruges det kan det jo godt.

Sjal i bomuldsgarn.

Sjal i bomuldsgarn.

Sjal i bomuldsgarn.

Sjal i bomuldsgarn.

Et hvidt der er hæklet i meget tyndt bomuldsgarn som jeg ved en fejl fik købt. Men det er sødt og her har jeg ydermere hæklet en kant hele vejen rundt bagefter og det giver nu lige det sidste pift synes jeg.

Hvidt sjal.

Hvidt sjal.

Hvidt sjal.

Hvidt sjal.

Og så blev jeg vildt forelsket i at sidde og hækle små sjaler i Lovers Knot og sjaler er måske så meget sagt da de er bedst til at bruge som alm “klud” om halsen. Det er blevet til en del af dem i forskellige farver og her er de fleste….mangler to som mine 2 niecer fik med hjem i de farver de gerne ville have.

Sidst men ikke mindst et mere i Lovers Knot men i noget super lækkert blødt garn jeg fandt i Kvickly og igen meleret…..har en vis svaghed for den slags garn. 

Jeg har jo så for en stund lagt hæklet sjaler på hyleden til fordel for strikket strømper og det er jeg helt hucked på i øjeblikket. Men der vil helt sikkert komme flere sjaler men så skal der findes et spændende mønster og ikke bare en halv Granny Square som jo i bund og grund er en smule kedelig. Der findes rigtig mange smukke mønster og der skal nok være et jeg bliver vild med at hækle og så producere en hel stak af dem også 🙂

Advertisement