Tags

, , , , , , , ,

Synes desværre ikke vi ser solen ret meget for tiden og det er lidt surt. Jeg som så mange andre får mere energi og lyst til at lave noget når solen titter frem. Så da dagen i dag viste sig fra den smukke side med blå himmel og flot sol, ja så var det jo med at udnytte det. Og det endte med en tur ud i vores plantecenter. Måske mest for st se om de havde noget jule halløjsa jeg ikke kunne leve uden, men også for at se om der var noget til haven jeg kunne bruge da jeg havde et par gavekort der til.

 Julepynten skuffede en del eller måske det bare er mig og den stil jeg helst vil køre der gjorde jeg ikke kunne finde noget. Jo et lille træfad næsten som det store jeg lavede decoration i og det er nu end som en lille decoration på mit sofabord med lys og kugler.

Julen 2014

Julen 2014

Men jeg fandt nogle skønne buske til haven og dem er jeg super glade for jeg fik med hjem. Den ene er en Kejserbusk som stod højt på min ønskeseddel da den står med små duftende rosa blomster fra December til April og er der noget skønner end blomster i haven på denne årstid ? Nej vel. Nå men det bliver jo sikkert ikke denne vinter jeg får dem at se…..dog kan jeg se en masse små bitte knopper på grenene så der kommer da nye skud og hvem ved måske er jeg heldig.

 

Kejserbusk

Kejserbusk

IMG_7701Og så en anden sjov plante og her faldt jeg pladask for de små klaser af lilla kugler der sad på de bare grene og de er så yndige og vil jo også pryde haven på denne tid af året og endnu en skøn plante at have i mit bed. Planten hedder Callicarpa  Bodinieri “Profusion” og har sikkert et alm dansk navn som jeg ikke kender. Men på billede ser den også ud til at være flot plante hen over sommeren og også den glæder jeg mig over og til at se folde sig ud hen over vinteren og den kommende sommer.

Callicarpa bodinieri "Profusion"

Callicarpa bodinieri “Profusion”

Callicarpa.

Callicarpa.

 

Men jeg er vildt imponeret over en Margurite jeg har stående i en plantesten og den står stadig med blomster og en masse knopper….på trods af det er skide koldt udenfor. Men hyggeligt er det da og så længe den ser ok ud får den lov at blive stående og hvem ved måske jeg bare lader den være og ser hvad der evt sker når foråret dukker op igen….kan jo være den overlever alt efter hvor meget kulde/frost vi evt får.

Så det har været en super skøn dag i dag og jeg har nydt at kunne være lidt ude i haven og jeg kan godt mærke jeg savner det i min hverdag. Jeg er bare ikke gode venner med denne tid på året og som altid i december går jeg bare og venter på julen bliver overstået så jeg kan se frem mod foråret og en masse tid i haven. Dermed ikke sagt at jeg ikke kan finde hygge ved denne tid for det kan jeg godt og jeg elsker at tænde lys og putte mig med lidt håndarbejde og måske en god film i følgeskab af en kop varm kakao eller noget i den stil. Men min psyke kan ikke lide tiden omkring jul…..så derfor skal den bare overstås så jeg kan finde hverdagen frem igen og helt alm hygge. Ja ja jeg ved det….julen er en tid med hygge men har desværre en del med i bagagen der gør jeg ikke forbinder den helt så meget med hygge som så mange andre 😀 Nå det skulle nu ikke lyde som en klagesang for det er det ikke…..men det er grunden til jeg går lidt i hi her før det nye år begynder og så vender jeg tilbage med 110 km i timen efter nytår 😀

Når så det er sagt så kan jeg da prale af at julegaverne er i hus og nu bare skal pakkes ind…..griner for det var jo så også en let opgave da jeg kun skulle købe 3. Men nogen ting her i livet må gerne være lette og elsker tanken om jeg ikke skal julestresse som så mange andre 🙂

Til min store glæde fandt jeg en Gine i Netto sat ned til 150 kr og den kunne jeg jo ikke lade stå da jeg jo længe har fablet om en til at bruge til billeder af mine mange sjaler og det med stor succes og en af dagene kommer der et indlæg med dem så man kan se dem rigtigt 🙂

Nu vil jeg kaste mig over lænestolen med en kop dampende varm kakao og sterinlysene tændt og se hvad jeg så finder på. 🙂