Tags

, , ,

Når nu det er første søndag i Advent i morgen tænkte jeg at det nok ville være på sin plads at pynte lidt op og i år er det kun lidt. Nå ja ok…..det har det jo været i flere år 😀 Men lidt er sat frem og der kommer ikke mere i år af hverken det ene eller andet. Her skal nemlig ikke være det store julehygge samling og så lidt er nok.

Som vist i et andet indlæg fik jeg lavet min decoration og jeg er kommet frem til at den ikke bliver anderledes og da jeg har fået ros flere steder fra…..ja så er jeg tilfreds og på den anden side så kan jeg heller ikke finde andet i blåt der passer ind. Det betyder så desværre at mit helt igennem isblå tema røg lidt fløjten…..så der dukkede lidt rødt op her og der i stuen.

Der blev sat lidt nisser frem af dem jeg købte sidste år og som jeg bedst kan lide og så en del engle som jeg holder rigtig meget af og som bare skal være der. Dem på den lille sorte hylde fik jeg af datteren og svigersønnen sidste år og derfor fik de en plads helt specielt kun til dem. Dem der står i vinduet fandt jeg Netto og fordi de mindede om de andre måtte de med hjem.

Og så er der min kommode i stuen som nu også er julepyntet, her står så to af nisserne fra forrige billedeserie og så den store stjerne jeg også fandt i Netto og mit lille tre på stribe spil som jeg har haft i en del år. Og ja sp min skønne lysestage hvis man kan kalde den det. Den er til lys og står fremme hele året med lys i, men jeg synes lige det skulle pyntes lidt og ja så hvorfor ikke bare sætte små kugler på og det ser super hyggeligt ud når lyset brænder 🙂

Julen 2014

Julen 2014

Julen 2014

Julen 2014

Min skønne julekugle fra vidunderlige venner i Florida som jeg fik sidste år har fået en plads hen over spisebordet så den kan se fra alle vinkler i stuen og køkkenet. Den er fra Epcot og er en nummereret version så der er kun lavet et begrænset antal så der ska passes på den 🙂

Julen 2014

Julen 2014

Sidst men ikke mindst….lidt kitch. Jeg er ikke til den slags og nissen er fra pakkelegen juleaften sidste år og hans kugle lyser i forskellige farver og hastigheder og fik en plads på en lille kommode ved hoveddøren. Og ja en glaskugle med en snemand som jeg så ikke kunne stå for i Netto…..den er så hyggelig og jo den lyser også i forskellige farver hvis man er til det…..men han kommer nok bare til at stå og pynte 🙂

Julen 2014

Julen 2014

Julen 2014

Julen 2014

Der står så lidt i køkken vinduet men det fik jeg så ikke taget billeder af…..men det kommer nok 🙂

Ikke mere jul her fra……men glæder mig til at se hvad andre finder på igennem december måned ♥