Tags

, , , , , ,

Egentlig vill jeg slet ikke ind i dag og skrive et indlæg, men bare læse lidt her og der samt evt svare og kommentere div steder og det har jeg fået gjort. 

Men jeg er sku ved at blive en smule stram i betrækket over at alt ting herhjemme snart skal Amerikaniseres og i dag ingen undtagelse. Her i byen har denne fredag op til julemåneden været brugt som Late Night med masser af tilbud og jo jo det er der skam stadigvæk og folk går amok nogen steder……men hvorfor er det nu lige vi skal det at kalde denne fredag herhjemme for BLACK FRIDAY og ikke bare Late Night. Det man laver her hjemme kan jo alligevel ikke sammenlignes med Amerikanernes Black Friday…..hverken når det gælder åbningstider eller hvad varen er sat ned til/med. Hvorfor kan vi ikke bare være danske….ikke fordi Late Night lyder dansk, men det lyder dog bedre at sige det end Lang Fredag. 

Og sådan er der jo så meget…..Valentinsdag, Halloween og nu Black Friday. Lige om lidt skal vi vel også til at gøre som de gør til jul…..dvs først pakke gaver op og holde jul d. 25 dec. Godt man selv kan bestemme…..eller kan man.

Nå men hvad om end det hel er så brugte jeg morgenstunden til at rende til frisør og få klippet lokkerne og det var seriøst tiltrængt da jeg ikke er blevet klippet siden en mdr før brylluppet. Men jeg har ikke haft lyst før…..men nu kunne jeg ikke klaret det halv lange hår mere. Og da jeg så gik igennem byen hjem fik jeg da lige købt den ene julegave til datteren og her sparede jeg 20 % og det var seriøst fedt for så kunne hun få noget at det hun allermest ønskede sig. Så nu mangler jeg bare en til svigersønnen da de unge sørger for indkøb til niecer/nevø – kusine/fætter…..så det er jo let i år og det sætter jeg stor pris på da jeg hader folk der stresser rundt og ser vilde ud i øjnene fordi de ikke ved hvad de skal købe 🙂

Eftermiddagen blev brugt på at lave Brændte mandler til de unge og dem henter de senere…..uhh de smager bare så godt og da jeg skulle lave a 500 gr blev der lige til en lille smagsprøve til mig 😀

Og mon så ikke jeg skal finde lidt julepynt frem i weekenden…..det tror jeg og så dukker jeg op med et nyt indlæg 🙂

 

Reklamer