Tags

, , , , ,

For en gang skyld skinnende solen her nede i går og jeg fik lyst til en tur i haven. Nu er det jo ikke fordi man kan lave en masse der ude, men havde en plante der skulle flyttes og bedene så ret kedelige ud med en masse ukrudt. Så jeg hoppede i arbejdstøjet og brugte et par timer der ude og det var skønt selv om det var koldt. Så nu er haven vinterklar og jeg kan nu vente med spænding på ting der dukker frem i foråret.

Og julen står for døren og banker på og selv om jeg jo på ingen måde vil have en masse op, så skal der dog lidt frem. Og jeg begyndte på min dekoration i går aftes og som altid er den ganske simpel og ja let at lave. Farverne her i år er holdt i hvid, blålige toner og sikkert lidt sølv og det giver en skøn samt smuk vinteragtig effekt. Den står nu på mit spisebord og som altid bruger jeg en uges tid på at se den an for derefter evt at købe lidt ekstra at putte ved. Er egentlig ganske tilfreds da den har det udtryk jeg ønskede, men man kan aldrig vide om jeg ombestemmer mig.

IMG_3593.JPG

IMG_3595.JPG

Jeg får desværre stadigvæk ikke brugt så meget tid herinde som jeg plejer og fordømmer desværre også at kommentere div steder. Dog har jeg fået læst en del indlæg de sidste dage og vender tilbage med en kommentar her og der.

De sidste par uger har jeg brugt til at afgifte min krop…….igen. Jeg må sande den kan ikke lide sukker og det gjorde at jeg var træt og uoplagt. Så nu hvor det er ved at være ude igen ja så mærker jeg også min energi kommer tilbage. Og når det er sagt så er der nu røget 12 kg siden 2 august og det er seriøst i orden og lækkert.

Det var ordene for i dag……ønsker alle en god søndag ❤️