Tags

,

Sjovt som man fra den ene dag til den anden kan miste gnisten ved nogen ting man ellers elsker. Og for mig har det været skrivelysten der har manglet og derfor stort set ingen indlæg i den senere tid. Ok det er så heller ikke den årstid hvor her sker mest og så kan det være svært at finde noget frem og trylle ned på bloggen. Men nu mente jeg det var på tide her kom lidt igen og så får vi se hvordan det ellers går.

Havde besøg af min ene kusine i sidste uge og det var super hyggeligt og vi fik snakket en hel masse og det er jo dejligt. Vi ses desværre for lidt……men det er vi jo i bund og grund selv skyld i, dog tager det tid at komme frem og tilbage. Nå men undskyldninger har man jo nok af 🙂

Jeg har i en rum tid gået og tænkt lidt på det de i dag kalder KLAP job, jeg hørte om det i radioen for nyligt og besluttede mig for at undersøge det nærmere da jeg synes jeg mangler den sociale side i livet som et job giver en. Men pga mine skavanker kan jeg jo ikke hvad som helst og her øjnede jeg en mulighed da de kun besættes af folk på førtidspension. Så langt så godt og jeg fandt frem til job siden hvor man kunne finde disse jobs og her hvor jeg bor er der to butikker der søger nogen og den ene endda lige rundt om hjørnet. Men så kommer man frem til hvad de forventer man skulle kunne og ja så brast den ide sku da lige. Her er bestemt ikke job og hente til nogen med dårlig ryg og den slags…..så mange bliver lynhurtigt sorteret fra. Se job beskrivelser på vedhæftet billeder.

Se de ting kan jeg jo slet ikke leve op til og ja så er den mulighed udelukket for mit vedkommende. Det skal dog også siges at man får jo intet ud af det pengemæssigt da lønnen oftes kun svare til 40 kr i timen og her skal betales skat samt trækkes der i boligsikringen……så jeg var sku nok blevet en smule træt af det i længden, da det jo ud over at handle om at komme ud og lave noget da også handler om at man evt kunne få en lille ekstra indtægt til en evt ferie, men sådan er det så heller ikke. Ok i kan nok se det ikke……jeg har droppet det igen. SUK !!!

Dette var ordene for i dag….vil se om ikke jeg kan tage mig sammen og komme ind og skrive lidt mere de næste dage, for der er da sikkert mere jeg kan fortælle om 🙂