Tags

, ,

Det kan man vist godt kalde det…..da vi først var der inde kl 16.30 i går. Men hvad gør det når de jo har åbent til kl 21. Så godt forsynet med hver vores vogn vandrede vi ind og tog den fra toppen og ned efter. Der er noget hyggeligt over Ikea da jeg elsker den måde de laver små showrooms med div ting fra deres kollektion og man finder en masse inspiration der inde. Hvad jeg ikke kan lide er at visse vare man ser og gerne vil have skal man lede efter da deres system bare ikke er optimalt og det er ikke alt der virker lige logisk. 

Men når det er sagt…..ja så fik jeg dog stadigvæk fyldt en del i vognen. Havde hjemmefra lavet en liste over ting jeg gerne ville have med hjem og en stor del af det fik jeg også…..desværre var de lamper jeg havde udset mig til soveværelset udsolgt og kom først igen i slutningen af måneden……se det kunne jeg jo så ikke bruge til noget da jeg ikke bare lige kommer forbi. Men må så håbe nogen skal der ind forbi senere og enten gider have mig med på slæb eller evt køber dem med hjem for mig. Nu fik jeg jo set dem og de lever helt op til mine forventninger…..så de skal erhverves på den ene eller anden måde.

Og jeg fik meget for pengene synes jeg, der er både ting til badeværelset, ting til stuen, håndklæder, sengetæppe og div små ting. Jeg tog et samlet billede af det hele og når jeg får div ting op så kommer her nok flere billeder.

Vi traskede rundt der inde i 4 timer og som det sidste på vej ud kom man igennem der hvor de havde deres julepynt mm……men ok her stoppede legen så også, for kors i skuret hvor var det bare kedeligt og det så billigt ud…..forstået på den kedelige måde og jeg blev på ingen måde fristet til at købe noget som helst. Nå men så er der jo penge til at rende i byen og finde det jeg vil have og det er fint nok og jeg har lagt farve temaet for julen….det blev isblå og de første kugler er købt og nu håber jeg at finde flere i forskelige størrelser.

Men hold nu op man blir træt af at rende rundt i 4 timer og da vi kom ud skulle vi bare have noget hurtig mad så vi endte på Mc D hvilket er noget jeg ellers aldrig gør……men vi skulle bare have mad her og nu og orkede ikke lede efter noget bedre.

Kan godt mærke i ryggen i dag at jeg gik meget i går….så energien har været lav og jeg har ikke fået lavet ret meget ud over lige at handle lidt at det ind jeg skal bruge torsdag/fredag når min kusine kommer.

Mine indkøb i Ikea.

Mine indkøb i Ikea.

Reklamer