Tags

, , ,

Jeg er vist det man kan kalde en smule fraværende her inde i øjeblikket, men er inde i en periode hvor der ikke sker så mange ting eller hvor jeg ikke laver noget der er nyt i fx køkkenet eller håndarbejdsmæssigt. Jeg strikker dog strømper i stor stil da jeg er blevet ret vild med det 🙂

Onsdag og torsdag kommer min bror og familien på besøg og jeg står for maden hvor også de unge kommer og spiser og for en gang skyld laver jeg noget jeg ikke får i hverdagen…….nemlig flæskesteg 😀 Jeg synes det er lækkert et par gange i løbet af vinteren, men ikke noget jeg gider lave når jeg er mig selv og nu bliver vi 7 og så er det sjovt og datteren var helt vild i varmen da jeg sagde det og hun havde tænkt på at spørge om jeg ikke snart lavede det.

Ud over det skal vi have lagkage da jeg skylder en fra min fødselsdag og her skal nok komme billeder inden vi sætter den til livs 😀 Ellers skal vi bruge tiden på at se ca 2500 billeder fra brylluppet og det bliver rigtig sjovt og så kan jeg få valgt dem ud jeg gerne vil have og det glæder jeg mig til 🙂

Omkring d 22 kommer familien fra Canada lige forbi til kaffe på deres vej fra Frankrig til Hundested og så går den dag med det og det glæder jeg mig også til og hvem ved hvornår vi ses igen. Min bror og jeg har dog snakket om at vi skulle spare sammen allesammen og tage der over en tur og det ender det jo nok med 😀

Ja så er der lige et kobberbryllup d 24 med brunch og fest og det ved jeg bliver super hyggeligt og super sjovt også det glæder jeg mig meget til.

Men når alt det er sagt så ved jeg også at når vi kommer til d 25 så er jeg mættet og har haft nok socialt samvær for en stund……sådan de store samvær for jeg nyder skam stadigvæk når en af veninderne kommer forbi til kaffe 🙂 Men der har været mange ting i denne mdr og det kan jeg godt mærke og når man er som jeg tære det på ens kræfter……men heldigvis på den gode måde 🙂

Dumper ind igen ved lejlighed……for hvem ved måske kommer der noget spændende at skrive om 😀