Tags

,

Vi har vist alle en masse tips og tricks som vi bruge i vores hverdag og hvorfor ikke dele dem med andre. Så jeg har lavet en side her hvor jeg hen over tiden vil føje alle dem jeg bruge til og så håber jeg andre kan få glæde af dem.

Siden finder du her Tips og Tricks !

Første indlæg er allerede lagt ud og det handler om at spare op på en god måde, så man sikre sig at man ikke bare kan bruge pengene hvis man lige står og mangler lidt sidst på måneden.

Hen over vinteren vil jeg nok bruge mere tid på at lægge de ting jeg skriver om ind under div sider. Det er så meget lettere at finde dem frem igen og jeg kan godt lide at have styr på tingene. Ikke at jeg så dropper disse alm indlæg for de er skam guld værd og kan ikke bare lægges ind under sider, men ting jeg laver og den slags og hvis man besøger min blog kan man allerede nu se der findes forskellige sider med undersider og nogen af dem har været i brug længe. Og jeg vil altid i et alm indlæg henvise til ting jeg har lagt ind under sider så man kan følge med i hvad der er nyt hvis man skulle få lyst til at læse med der.