Tags

, , , , , , , , , ,

Da jeg postede forrige indlæg gik det op for mig at det var indlæg nr 200 og det må betyde jeg trods alt får skrevet en del her inde. Ind imellem ville jeg nu gerne være mere aktiv, men der er jo et liv uden for blogverden og den er trods alt mere vigtig 😀

Her er blevet skrevet meget…..lige fra have ting, køkken finurligheder og livet som så og jeg har nydt at skrive hvert et indlæg. Jeg elsker at skrive og kunne sikkert finde på andre ting og der vil helt sikket komme nye tiltag i løbet af vinteren.

En ny side vil være “tips og tricks” og her vil jeg dele forskellige ting jeg har haft stor glæde af.

Indlæg med lidt mere personligt præg…..tanker om ting der sker omkring mig, meninger om meninger….gav det mening :-D, og sikkert andre ting jeg kommer på med tiden.

Men når vi lige ser bort fra at dette indlæg er nr 200 så har jeg dog også været produktiv i dag og da min datter og svigersøn kom forbi i sidste uge med et kæmpe græskar ja så måtte jeg jo lavet et eller andet af det og så faldt tanken på syltet græskar. Det er ikke noget jeg har spist siden min ungdom hvor en kær ven altid havde dem på sin leverpostej mad i skolen og vi endte altid med at bytte madder da jeg elskede han madder med græskar på. Og jeg fik syltet 2 kg og de står nu og hygger og jeg vil tro de er bedst efter nogle dage og da her kommer familie besøg i næste uge og vi skal have flæskesteg, ja så tænkte jeg de kunne serveres her til og bryder jeg mig ikke om det….ja så ved jeg min svigersøn elsker dem og så får han dem med hjem 😀

Syltet græskar.

Syltet græskar.

Jeg lægger opskriften ind under mine opskrifter en af dagene…….jeg fandt mange på nettet og tog de ting jeg fandt bedst og kom frem til min egen 🙂

Der er flere lækkerier i mit køkken men disse er købe og nogle jeg købte i en gårdbutik i Hundested og vi gik ombord i den ene om aften i selskab med en liter is og MUMS den var lækker. De andre ting har jeg ikke smagt endnu så her må i vente med en vudering 🙂

Forskellige lækkerier købt i en gårdbutik ved Hundested.

Forskellige lækkerier købt i en gårdbutik ved Hundested.

Nu vil jeg lukke ned……og hvem ved måske kommer her snart et nyt indlæg 😀