Tags

, , , , , , , ,

Jeg er ind imellem……nå ja ok så for det meste lidt skør når det kommer til at lave div ting og finder jeg ud af noget nyt, ja så køre jeg på med samme ting i rigtig lang tid og sådan er det også endt med det at strikker strømper 😀 Jeg svor ellers at det aldrig ville blive det store hit hos mig, men jeg må æde de ord i mig igen for jeg synes faktisk det er sjovt og hyggeligt at sidde med. Det er her i weekenden blevet til et helt par og så en enkelt der mangler sin makker….men den er på vej 🙂

Mit første par hjemmestrikket strømper/sokker.

Mit første par hjemmestrikket strømper/sokker.

Den første i lille...makkeren er på vej.

Den første i lille…makkeren er på vej.

De lille valgte jeg at lave uden det lange rib skaft og er ret tilfreds med dem og næste gang vil jeg prøve mig med evt flere farver eller et eller andet mønster. Og så har jeg tjekket strømpegarn og hold nu op der er mange lækre garner og farver og det ender med jeg bliver fattig når jeg kaster mig ud i at handle garn ind. Men hvad pokker…..jeg bruger jo ikke penge på så mange andre ting og fordelen ved at jeg har noget i hænderne er at jeg ryger mindre og se det er jo en rigtig god ting 😀

Jeg vender nok ikke tilbage med nyt indlæg før efter søndag. Torsdag tager jeg nemlig til Hundested hvor vi i weekenden skal samle 30-32 familiemedlemmer og det bliver super hyggeligt. En del af familien kommer hjem fra Canada og min kusine der fra og de kusiner jeg har i Hundested/Holte skal være sammen dagene op til weekenden og det glæder jeg mig til…..første gang vi som voksne allesammen mødes og hygger. 

Turen går hjem søndag og heldigvis er min datter og hendes mand kommet der op om lørdagen og de er i bil så jeg skal køre med dem hjem. Den lange tog tur tager på mine kræfter da den tager 3 timer og 45 min……men jeg har valgt trods det at tage der op før, netop fordi jeg gerne vil hygge med de andre inden vi alle skal samles lørdag. Jeg ved jeg er træt søndag når jeg kommer hjem og mandag er jeg sikkert helt død og får intet lavet……men hvad gør det når man har haft nogle hyggelige dage 🙂

Jeg vil dog sikkert tjekke her inden via mobilen…..kan jo ikke holde mig helt væk 😉

Håber alle får en god uge 😀