Tags

, , , ,

Jamen det går da bare der ud af og hvorfor har jeg ikke taget mig tid til det noget før….nu synes jeg jo ligefrem det er blevet sjovt og jeg er færdig med prøven og godt i gang med et par på den pinde størrelse som det valgte garn passer til.

Men lad os lige tage et kik på prøven og ja man kan godt se jeg her brugte tykkere pinde end garnet var beregnet til, men det var mest fordi jeg på den måde havde bedre føling med arbejdet og kunne se hvad jeg lavede. Og da den ikke skal bruges betyder det jo ikke noget og når man ser den jeg er i gang med nu på passende pinde vil man se det går betydelig bedre nu.

Min prøve strømpe.

Min prøve strømpe.

Jeg havde heldigvis noget lækkert blødt garn til pinde 3.5 og det gik jeg så ombord i her i eftermiddags og jeg synes selv jeg nu har fået styr på hælen og at den er blevet rigtig flot…..taget i betragtning af det er anden gang jeg laver en. Ok nu er strikke verden jo ikke ny for mig og jeg har før strikket rigtig mange bluser og sweaters med div mønster, indtagninger, snoninger osv så lidt øvet er jeg jo trods alt. 

Min strømpe eller sok....hvad man nu vil kalde den og er ganske tilfreds med hælen.

Min strømpe eller sok….hvad man nu vil kalde den og er ganske tilfreds med hælen.

Her kan man se jeg ikke har snydt med skaftet denne gang og jeg elsker rlange ribstrikket skafter det luner så skønt.

Her kan man se jeg ikke har snydt med skaftet denne gang og jeg elsker rlange ribstrikket skafter det luner så skønt.

Jeg fandt frem til denne opskrift via Youtube og havde jeg været dygtig kunne jeg måske havde skrevet den ned, men her må jeg så komme til kort da de forskellige udtryk ikke lige ligger til mig og da videoen er på engelsk ja så er det ikke bare lige. Jeg bruger kun engelske videoer da de damer der laver dem bare er geniale til at dele deres viden, dog skal man huske de strikker på en anden måde en os…..men kan man se ud over det og kan strikke så er det ikke et problem at følge dem. Jeg har dog også af en helt anden grund valgt ikke at prøve at oversætte den…..hun sælger nemlig opskriften og har dermed copyrights på den og det vil derfor ikke være lovligt at jeg gjorde det. Så kan man sige “vil hun opdage det” måske – måske ikke, men jeg vil ikke være den der er skyldig i det så derfor vælger jeg at lægge et link ind til hendes side hvor hendes videoer er og det er jo helt legalt 🙂 Så håber andre kan bruge den og få lige så meget glæde af den som jeg har 😉

verypink.com

Jeg skal nok komme tilbage med nyt indlæg når begge strømper er strikket og vise dem frem 😀