Tags

, ,

Jeg er kendt som den der sjældent giver op og når der er noget jeg vil lære så ender jeg også med at nå der til EN dag. Og i dag var det kommet til turen for at LÆRE at strikke strømper med 4 pinde. Jeg har før skrevet om at hækle strømper/sokker og dette er også gjort og de er som blevet ok, men jeg synes nu strikket strømer/sokker er pænere og ja så må man jo bøje sig i støvet og for et hundrede og sytten gang prøve IGEN. Jeg gjorde som jeg altid gør når jeg skal lære noget nyt inden for hækling……tjekkede Youtube ud for hvad der lå der inde. Nu gad jeg så ikke lede så længe og fandt en video hvor tingene var simple og let forståligt hvis man lige ser bort fra de jo strikker på en anden måde end vi gør. Men det kunne jeg snilt se igennem og så længe man forstår hvad de siger og ikke skal kikke på hvordan de gør ja så går det jo fint. Og jeg startede op og JO de første par pinde var et helvede og jeg slås som altid med dem, her er så kun brugt 3 med masker og en til at strikke med og dem jeg før har prøvet er med 4 pinde med masker og nr 5 til at strikke med og det kan jeg ikke. Så efter et par runder gik det ganske fint…..dog vil jeg aldrig nå der til hvor jeg synes det er vildt hyggeligt at sidde med alle de pinde, men nok finde det sjovt at strikke strømper trods alt. Jeg har kun brugt denne som en prøve og jeg har ikke lavet skaftet så langt, for når alt kommer til alt så var det hælen og senere tå spidsen jeg skulle lære at lave og efter ca 2 1/2 times koncentreret strikning fik jeg lavet hælen og de indtagninger der efterfølgende skulle til og nu skal foden laves og så kommer jeg til tåen i morgen. Gider nemlig ikke mere i dag 😀 Og jeg synes nu det ser helt fint ud og det er en nem hæl at lave……måske ikke den der er flottest i nogen verden, men for mig er den god nok og som skrevet til at finde ud af. 🙂

Første forsøg med at strikke sokker.

Første forsøg med at strikke sokker.

Jeg kaster lige billederne ind af de sidste hæklet sokker jeg lavede og skulle der være en der vil have en opskrift kan jeg nok bikse et eller andet sammen……de er ganske lette at lave. Men jeg synes ikke de bliver bløde nok når man hækler dem, så derfor jeg måtte lære at strikke dem 🙂

Mine hæklet sokker.

Mine hæklet sokker.

Hæklet sokker.

Hæklet sokker.

Hæklet sokkker . tungekant som jeg lavede til sidst.

Hæklet sokkker – tungekant som jeg lavede til sidst.

Hæklet sokker - bøjede kanten ned så var de sødere at se på.

Hæklet sokker – bøjede kanten ned så var de sødere at se på.

Hæklet sok - hælen.

Hæklet sok – hælen.

 Så mon ikke jeg nu skal ud og finde noget tykt blødt strømpe garn og så strikke hyggesokker til mig selv….det tror jeg da nok jeg skal 😀