Tags

, , , , , , ,

Stilhed hos mig betyder oftes at jeg ikke er på toppen og det kan jeg skrive under på jeg ikke er og ærligtalt så føler jeg mig totalt flad, smadret og helt uden energi. Forrige uge havde jeg så mange rygsmerter at jeg dårligt vidste hvor jeg skulle gøre af mig selv og ingen piller hjalp…..lidt ryg øvelser lindrede dog en smule, men ugen var et helvede som jeg ikke håber kommer igen lige med det samme. Jeg tror at der var et eller andet i klemme…..men jeg kan jo ikke med sikkerhed vide det. Det er dog bedre nu men ikke optimalt.

Skæbnen ville så jeg røg ned med en dobbeltsiddet lungebetændelse og se det er ikke noget der er godt i min verden. Pga mine dårlige lunger betyder det jeg har meget svært ved at få luft og det er ikke rart. Med høj feber er man ikke på sit højeste og jeg har stort set brugt det meste af denne uge på bare at sove eller ligge for den sags skyld. Hvilket heller ikke er godt for ryggen……men jeg har intet kunnet og først i dag er jeg sådan nogenlunde ok, dog har jeg stadigvæk en smule feber og det kniber lidt med vejrtrækningen……men det er bedre. Så det ser ud til antibiotikaen virker og jeg håber snar at komme oven på igen….for i guder det her er træls. Så denne mdr er sku ikke været værd at se tilbage på……øv øv øv !

Ja ja men nu må jeg finde de positive briller frem og se at blive frisk inden vi skal have familie sammenkomst d. 4 oktober i Hundested. Glæder mig til at se alle og især de som kommer hjem fra Canada. Dem ser vi jo desværre ikke så ofte så det bliver ekstra skønt.

Jeg har selvklart ikke brugt meget tid ved computeren og de få gange jeg har kommenteret her inde har det været via iPaden og hurra for den, så kan man da i det mindste ligge ned og stadig følge bare lidt med. Men i aftes brute jeg så en times tid ved computeren og den skulle opdateres og da jeg gjorde det så jeg at man nu kunne hente app til Pixlr som er et fotoprogram og jeg har brugt det på nettet forhen, men nu ligger det på min computer hvilket er smart. Og det har nogen fede ting og jeg skulle jo lige lege lidt med det og nogle billeder og jeg endte op med en masse billeder af mine blomster der nu ser ud som om de er malet og det er ret fedt. Prøvede også med et af datteren og hendes mand men det kommer ikke ind her da de ikke skal udstilles…..men det blev super fedt.

Nu vil jeg poste dette indlæg og så slukke computeren igen……dukker op når jeg får mere energi til at være her 🙂