Tags

, , ,

Det var egentlig i dag at min Ananas vodka skulle laves færdigt og som skrevet i andet indlæg så tvivlede jeg en del på at en uge ville være nok til at man kunne smage det. Og jeg fik ret og da jeg smagte på det kunne jeg slet ikke fornemme nogen ananas smag…..men kun vodkaen og føj det var ikke lige sagen da jeg bestemt ikke kan lide skidtet rent.

Jeg tænkte så lidt over hvad jeg så gjorde for at fremme smagen, for som det var nu ville der ikke ske noget……eller det er min mening om det. Så enden blev at jeg fiskede ananasen op og kom dem i en skål og så blendede jeg hele skidtet til en mos nærmest og hældte det tilbage i vodkaen og så er det sat væk igen. Jeg lader det endnu en gang stå i en uge og ser hvordan det så smager…..og forhåbentlig er det af ananas og ikke bare vodka 🙂

I morgen er der beboermøde og selvfølgelig skal jeg med og om ikke andet så fordi vi får lækkert smørrebrød bagefter. Nej jeg vil nu gerne deltage for at følge med og det er kun ved fremmøde man kan være med til at bestemme hvis der er ting der tages op og vi skal beslutte. Det hele vare heldigvis ikke mere end et par timer…..men hyggeligt plejer det nu at være trods alt.

Jeg hækler sokker i øjeblikket og er blevet færdig med et par der er ok og jeg tager billede i morgen og poster. Og så vil jeg se om jeg kan skrive ned hvad jeg gør så andre kan få glæde af det. De er nemme at lave og det kan vi alle lide 🙂 

Ellers er der ikke meget nyt her fra……men kommer vel igen lige pludseligt 😀