Tags

, ,

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg elsker min proteindrik og især om morgen……der er jeg afhængig af den og helst den med fersken/appelsin. I øjeblikket har de en med jordbær og hvid chokoladesmag og det er som at komme i himlen når man laver en sådan drik.

Når det  så er sagt vil jeg jo gerne bruge disse proteinpulver til andre sunde alternativer og i dag faldt jeg over en blog med masser af lækre opskrifter og den må jeg lige slå et slag for her og tjek den ud……du finder helt sikkert noget du må lave 😀

Læs med her: Blog med masser af opskrifter med proteinpulver.

Jeg køber mine pulver hos Bodylap da jeg synes deres service er 100% i top og jeg har varen dagen efter den er bestilt. Men der findes andre steder hvor samme produkter sælges også.

Nu vil jeg tæske deres side igennem og savle over de mange skønne opskrifter og så skal der snart lavet et eller andet der fra 🙂