Tags

, ,

Nogen vil grine og tænke at hvis nogen kunne finde på den slags, ja så er det mig 😀 Tror mit mellemnavn hos nogen er vodka og jeg aner bestemt ikke hvorfor. Jeg drikker ikke særlig meget men hvis jeg gør ja så er det vist altid vodka det går ud over :-D. Nå men vi skulle jo ikke snakke om mit forbrug af vodka, men hvad jeg laver med det og denne gang er det så ananas det går ud over. 

Jeg kan på ingen måde sige det er noget jeg har fundet ud af, men et eller andet sted så jeg et billed af ananas lagt i vodka og så tænkte jeg at det måtte jeg prøve og jeg begyndte at søge om det og der dukker mange opskrifter op og efter at have læst flere kom jeg frem til det jeg valgte at bruge og så må vi se om det bliver godt.

Opskriften må i have tilgode da jeg ikke poster den før engang i næste uge når det skulle være færdigt. Jeg kan dog tvivle på at 7 dage er nok, men de fleste opskrifter siger en uge. Jeg har dog igennem tiderne lavet en hel del likør af solbær, ribs og andre frugt og de har stået i en hel del uger inden de var klar. Men måske det er fordi de stod med sukker og skulle safte sammen med vodkaen og så senere spædes op med rom/vodka….men jeg ved det ikke. Nu giver jeg det et forsøg og smager på det i næste uge inden jeg tilsætter en sukkerlage og synes jeg ikke det smager af nok ja så får det lov at stå lidt længere.

Ananas vodka.

Ananas vodka.

Jeg forstiller mig det vil være lækkert med cola eller ananas juice og jeg glæder mig til at smage det 🙂

Og allerede nu går jeg og tænker på hvad jeg kan bruge ananasen til når de er drænet fra vodkaen. Det skal jo ikke gå til spilde vel…..det må kunne bruges til et eller andet. Voksen marmelade måske eller en chutney….who know’s, men bruges skal det og jeg vil også vende tilbage med resultatet af det 🙂