Tags

, , , , , , , , ,

Stort set hele ugen har jeg nydt haven og det med med næsen i sky…..dvs jeg har taget sol og det kan ses. Og fandme det manglede også bare da man ikke kan være bleg på denne tid af året….vel !? Men ud over at nyde solen  har jeg dog også fået lavet lidt der ude. Der er blevet lavet kanter rundt om hjulet og de sten jeg har sat ved bedene, det var en smule besværligt når jeg havede slået græs at jeg så skulle rundt og klippe kanter…..det gad jeg ganske enkelt ikke. Så nu er de fri og det gik som en leg da jeg i går formiddags slog græsset 🙂

Det store bed er stort set blevet ryddet for blomster og der står kun lidt solsikker tilbage i håb om de knopper der er måske når at springe ud. Men ellers er det ordnet og ser pænt ud og jeg må finde noget at sætte der så jeg ikke har et tomt og kedelig bed om vinteren……men ved bare ikke lige hvad endnu. Den isblå Hortensia jeg havde som jeg jo troede var en klatre Hortensia er det ikke og efter en snak med min veninde kunne jeg da godt se det, jeg troede bare dem med de flade blomster var klatre planter…..men nu er jeg det klogere 🙂 Så den er røget over i det mellemste bed hvor der er plads til den kan brede sig og nu håber jeg jorden der er sådan at den holder sin fine farve næste år.

I dag var vejret ikke til meget da jeg stod op og det havde regnet i nat og gjorde det også i formiddag så jeg blev enig med mig selv om at det var i dag jeg skulle rydde op i skabene oven på og ordne mit tøj og det var rart at få gjort og hold da op der er meget tøj……..bare en smule for småt så det motivere mig jo yderligt i at tabe de skide ekstra kilo jeg har taget på. Men ok det går jo også ned af og der er da røget 6 kg nu siden 4 august så jeg klager ikke 😀 Nå men det var skabene jeg kom fra…..der blev også flyttet rundt så tøj er et sted og håndklæder og sengetøj er i skabene i gangen. Hehe det er jo et stort problem med hvor tingene er bedst placere når man pludselig har så mange skabe som jeg nu har…..især fordi jeg ingen havde det andet sted. Men tror det virker denne gang som det er fordelt nu 🙂

Og så fandt jeg nogle porcelæns roser som er til kommoder eller skuffer hedder det vel. Jeg købte dem i Lisbeth Dahl sidste sommer og havde egentligt glemt dem, men nu fik jeg da sat de to på det sengebord jeg har og så er der to mere til hvis jeg en dag finder et lignende til den anden side af sengen.

Sengebord med nye knopper.

Sengebord med nye knopper.

Knoppen tæt på.

Knoppen tæt på.

Ok billederne er ikke de bedste da jeg ikke gad tage kameraet i brug…..så en mobil version blev det til 🙂

Forleden i Lidl måtte jeg købe en ny grøn plante til stuen. Jeg har sjovt nok ikke mange grønne planter indendørs, ikke fordi jeg ikke kan lide planter inde men jeg finder ikke mange jeg synes er spændende. Men det gjorde jeg så der nede og kun fordi den er særpræget og sjov at se på måtte den med mig hjem og den pynter pænt ved siden af tv’et. Tror det er en bregne art……men hæng mig ikke op det 🙂

Lad os bare kalde den for en Køn Plante.

Lad os bare kalde den for en Køn Plante.

If you don’t have dream, there is no way to make one come true !    Steven Tyler.

Reklamer