Tags

, , , , ,

Forleden var der en der spurgte mig hvilken slags mand jeg faldt for….hvis jeg skulle vælge ud fra kendte mænd. Dette var nu på ingen måde et svært spørgsmål at svare på da jeg helt klart har nogle favoritter som gør mig blød i knæene og der er især 4 som bare er vildt hotte i min verden. Og jeg ved det er ikke lige dem de fleste nok tænker på…..men jeg er heller ikke som alle andre.

Clive Owen er den der står i højeste kurs og se bare de ØJNE han har……de kan da smelte et hvert kvinde hjerte         

 

Clive Owen.

Clive Owen.

Jason Isaacs er også fanden sexet og han udstråler en mandlighed jeg søger hos en hver mand jeg støder på og han skulle ikke gå forbi mange gange før jeg væltede ham omkuld 

Jason Isaacs

Jason Isaacs

MUMS…..Billy Idol har smelte mit hjerte siden min spæde ungdom og han er ikke mindre HOT i dag end han var den gang og hvert eneste år oversvømmes min Facebook med ønske om at han er den eneste julegave jeg ønsker mig 😉 Desværre er han ikke dukket op endnu 😀 ♥

Billy Idol

Billy Idol

Sidst men bestemt ikke mindst så har vi Steven Tyler fra Aerosmith……fuck han er HOT og så skide charmerende at det gør ondt. Elsker især den stil han har i dag hvor han ligner en alderende hippie med hans lange hår og flippet tøj……uhh han giver mig hjertebanken. Han har kun en fejl og det er brune øjne som jeg normalt ikke falder for…..men lige her kan jeg godt overse det ♥

Steven Tyler

Steven Tyler

Se det var mine favoritter……hvem er dine ?

Men sjovt nok findes der ingen danske mænd der kan leve bare lidt op til disse 4 typer…..måske derfor jeg ALDRIG finder mig en mand 😀

Billeder lånt på Pinterest – Pictures borrowed from Pinterest.