Tags

, , , ,

Ja ja jeg har ikke grillet GRIS…..det er mig der er en grillet gris. De sidste to dage har vejret jo være så skønt at jeg har siddet ud og taget en masse sol….3 timer i går og godt 3 timer i dag og jeg er sveden kan jeg mærke og se 😀 Men med den viden om at det inden længe vil være slut med disse dage…..ja så nyder jeg dem der er og sidder ud så meget jeg kan kommet afsted med. Og hurra for de der skide hedestigninger stort set er væk…..ellers havde jeg ikke magtet at sidde i solen. Men nu kan jeg nå at få en smule kulør igen og det sætter jeg stor pris på……jeg hader jo at være bleg, men er blevet for doven til at rende i solariet mere, hvilket jeg ellers plejer at gøre hver vinter. Men lad os nu se…..der kan ske meget når kulden sætter ind og jeg ligner en melorm 😀

Har siddet og leget med en opskrift på hæklet sokker…..og det lykkes da at få lavet en der ligner en sok og som kan bruges. Men jeg skal være den første til at indrømme at strikket strømper BARE er pænere. Men når man nu ikke kan sidde med strikkepinde så må man jo finde ud af noget andet. Nu har jeg en grundmodel og så vil jeg lege med mønster på dem hen af vejen. Samt et pænt skaft….på den her stoppede jeg da der lige var en kant og det var ikke meningen de skulle være uden skaft men da denne kun er en model ville jeg ikke bruge en masse unødvendigt garn på det.

Hæklet sok...prøve.

Hæklet sok…prøve.

Og så bugner stuen af blomster fra haven. Jeg har taget en masse ind så jeg kan nyde dem inden de også går til og jeg kan se det ikke vare længe. Så her er både kornblomster og Stolte Kavalere og dem bliver jeg lige betaget af hver gang jeg tager nogen ind. Deres farve er så smuk og især den to farvet og jeg er nød til at poste endnu et af denne skønhed 🙂

Tofarvet Stolt Kavaler.

Tofarvet Stolt Kavaler.

 Ellers kan jeg ikke prale af at jeg har lavet noget 😀 Tværtimod har jeg været ret doven i denne uge…..men hvad pokker jeg er jo herre i eget hjem og ingen der forlanger noget af mig, så nyder bare livet og haven…..og det er jo herligt 🙂