Tags

, , , ,

Har længe sagt til mig selv at jeg burde tage en cykel/gåtur hver dag da den motion jeg får ved at tusse rundt herhjemme på ingen måde er nok. Og fordi jeg evt cykler over i Netto eller Kvickly og handler på ingen måde kan tælles som motion ja så måtte jeg sparke mig selv et vist sted for at komme i gang. Med tanke om hvor meget jeg cyklede førhen så burde jeg kunne finde den glæde frem igen. Så i aftes efter jeg havde spist fandt jeg cyklen og snuppede mit kamera og tog en tur ud og nød det gode vejr. Det jeg mangler ved byen er hyggelige steder man kan cykle hen og fx tage nogle gode billeder, jeg finder området her omkring ganske kedelig og jeg kan jo desværre ikke hverken cykle eller gå så langt at jeg når ud af byen hvor der måske kunne være spændende områder. Nå men en tur langs vandet fik jeg da i går og så tog jeg den igennem den ene bydel hjem igen og der kom da lidt billeder i kassen. Jeg prøver at lægge dem alle ind som et album…..ved ikke om jeg bryder mig om den mulighed da jeg elsker når der popper store billeder op på blogge. Jeg har selv en evne til at springe let over når billeder er små eller i albums da det for mig forstyrre mit læseri af blogge hvis i forstår hvad jeg mener. Men nu prøver jeg og måske laver jeg det om senere fordi jeg finder det dumt.

Dagen i går var skøn på grund af det skønne vejr og jeg var ude stort set det meste af dagen. Om formiddagen efter jeg havde været ude og handle lidt brugte jeg tid på at plante alle mine tulipanløg og sjovt nok dumpede der lige et par poser med tulipanløg ned i min vogn da jeg var i Lidl og de fik også en plads i bedet. Jeg kunne ikke stå for dem da de lidt særpræget og jo flere tulipaner jo bedre og kommer de alle sammen så bliver der et flor af dem når foråret dukker op næste år.

Tulipanløg købt i Lidl.

Tulipanløg købt i Lidl.

Et par timer hvor jeg bare sad og tog sol fik jeg også tid til og det er med at gøre det nu for ingen ved hvor længe vejret er til det og jo mere farve vi kan nå at få jo bedre. Og hold op jeg nyder haven nu jeg ved ingen kan kikke ind og det er en nydelse at kikke på fliserne nu de er blevet så pæne. Det har givet haven rigtig meget og det er nok en af de ting jeg er allermest glad for der er blevet gjort.

Jeg opdagede at en af mine Hostaer har sat blomst og jeg er spændt på hvordan den ser ud når den springer ud. Jeg ved godt de sætter blomster men jeg havde ikke regnet med de ville gøre det i år og det sjove er at jeg jo selv har fremdyrket dem og dermed er glæden nok også så meget større 🙂

Hosta i blomst.

Hosta i blomst.

Vejret i dag er smukt allerede fra morgenstunden og jeg ved jeg kommer til at tilbringe den udenfor. Ikke fordi der er noget særligt jeg kan lave men som skrevet længere oppe så kan jeg tage sol og det vil jeg nyde.