Tags

, , , , , , , ,

Har haft en super hyggelig weekend hvor min bror og niecer kom ned som aftalt….desværre havde min svigerinde så mange rygsmerter at hun måtte blive hjemme hvilket var super ærgerligt  men jeg kender det jo og forstår så udemærket at man ikke orker være andre steder når man har det skidt og ondt.

De kom ved middagstid lørdag og vi kørte ud og købte alle de brædder der skulle til stakittet så det kunne laves. Vi fik dog en hyggelig frokost inden min bror trak i arbejdstøjet og kløede på og fik savet brædderne til og skruet dem op og nøj det blev godt og jeg er ovenud lykkelig for resultatet og det at jeg nu både har fået læ men også er fri for naboen kan kigge ind igennem stakittet. Nu ikke fordi det var noget de som så gjorde…..men man føler det nok lidt sådan når man selv kan se ind til dem hvis man kikker når man går forbi. Nu skal det hele bare males og i ugen der kommer vil jeg hente maling og heldigvis skal jeg ikke selv betale det da det egentlig en boligselskabets opgave, men vil vi selv får vi malingen og det skal gøres og jeg elsker at male, så det bliver ugens projekt hvis vejret holder som vejrudsigten siger.

Så blev stakittet lukket af og nøj det er skønt.

Så blev stakittet lukket af og nøj det er skønt.

Og så blev alle fliserne ordnet og kors i skuret hvor var de beskidte og desværre fik jeg ikke taget før og efter billede hvilket ærger mig, men jeg kan se det og det lyser gevaldigt op der ude og det kunne ikke være mere perfekt. Det er stadigvæk en smule vådt på billedet overover da jeg spulede det inden jeg tog billedet da der selvfølgelig lå lidt jord og grus selv om han havde gjort det, men fordi det havde regnet og jorden ikke kunne suge vandet til sig kunne dette ikke gøres færdig. Og jeg skal stadigvæk have spulet et af de andre stykker  hvor der ligger ret meget snavs og grus men græsset er så vådt at det ikke vil hjælpe noget de første par dage, så det bliver nok først sidst på ugen. Men jeg fik sat møbler og div andre ting på plads og jeg kan nyde det og det er det vigtigste.

Mine niecer kom med blomster til mig til haven som de havde valgt og de er blevet plantet i en af mine potter og står nu og pryder terrassen med deres smukke farver og senere flyttes de over i et af bedene da de kommer igen år efter år. 🙂

 

Efterårs asters.....tror jeg nok de hedder og de er super smukke i farven.

Efterårs asters…..tror jeg nok de hedder og de er super smukke i farven.

 

Set ovenfra så man kan fornemme der er to lyse og to mørke aaf slagsen.

Set ovenfra så man kan fornemme der er to lyse og to mørke aaf slagsen.

Som man kan se på billederne er mit hjul tømt for blomster og jeg har sat 4 små Buxbom ned i det som jeg havde stående et andet sted. Men er blevet enig med mig selv om at der skal plantes lavt voksende planter der i som kommer igen år efter år og buxbommen står jo flot hele året rundt og jeg elsker dem 🙂

I ugen der er gået har jeg fået gjort rent, lavet figne marmelade da datteren kom med en masse figner fra hendes svigerfars have og det smager super godt. Der er blevet hæklet i stor stil og jeg fik siddet ude et par dage og fik lidt sol, hvilket jeg nød rigtig meget. Den ene dag knoklede jeg i haven i 4.5 time hvor græsset blev slået, der blev fjernet planter, flyttet rundt på nogen og luge en del ukrudt og nu står den flot og trimmet og selv om jeg var træt og meget øm i ryggen bagefter, så var jeg super glad for det og nød det var gjort. 

Den ene dag var jeg i netto og de har fået løg hjem til forårets blomster og det kunne jeg selvklart ikke stå for og jeg endte med at købe 10 poser med tulipan løg som jeg her i september skal have plantet og jeg vil glæde mig til de dukker op i foråret og pryder bedene og det bedste af det hele er at de kun kostede 10 kr posen og hvem ved måske henter jeg flere der nede inden jeg får set mig om 😀

Tulipanløg indkøbt i Netto.

Tulipanløg indkøbt i Netto

.

Som jeg tidligere har vist hækler jeg pt sjaler i bomuldsgarn og det er blevet til nogle stykker de sidste par uger og mine niecer fik hver et med hjem som de kunne bruge som de ville og det faldt i god jord. Jeg er pt i gang med et der bliver hæklet i noget meleret garn med alpaka, uld og noget syntetisk så det bliver stærkt, det har farverne hvid,  svag og mørk rosa samt lidt der fornemmes som en anelse lilla og det er super smukt og sjalet bliver rigtig flot og super blødt. Dette skal så ikke gives væk, men er et jeg selv vil bruge til vinter i stedet for et halstørklæde. Skal dog siges jeg er i gang med det i lyseblåt som ses yderst på billedet men det måtte vige pladsen fordi jeg bare skulle se hvordan det meleret garn så ud når det var hæklet. Det skal dog nok blive færdig da jeg nyder at sidde med det mønster i øjeblikket.

Hæklet sjaler i Loversknot.

Hæklet sjaler i Loversknot.

Sjal i Loversknot.

Sjal i Loversknot.

Det var en lille update her fra….nu vil jeg finde min seng igen og håbe jeg kan sove, var gået i seng og fik sovet lidt men vågnede og så ved jeg at jeg lige så godt kan stå op og lavet et eller andet og så håbe jeg falder i en ordentlig søvn denne gang og ikke skal ligge og rode hele natten fordi søvnen ikke vil indfinde sig.

God nat der ude 🙂