Tags

, , ,

Elsker det at jeg kan gå ud og plukke lidt blomster i haven og sidde i stuen og nyde dem. Denne gang blev det til lidt brudeslør som er kommet godt  i år og så nogle af alle de chokoladeblomster jeg har. Tænkte det var synd de bare stod der ude og de måtte da ind og stå. I weekenden vil jeg plukke en masse af de Stolte kavalere ind så de pynter imens jeg har gæster.

Brudeslør og chokoladeblomster.

Brudeslør og chokoladeblomster.

Plukkede så også den orange blomst ind der var i den staude jeg købte først i august, men det var ikke nem at få et ordentligt billede af, men man kan fornemme den kraftige orange/røde farve den har og når den med tiden vil sætte mange blomster vil det ligne ild i blomsterbedet og det glæder jeg mig til.

Smuk blomst og vidunderlig farve og den må gerne brede sig rigtig meget.

Smuk blomst og vidunderlig farve og den må gerne brede sig rigtig meget.

Fik luget lidt udkrudt i dag og heldigvis var der ikke meget der ude og det tog ikke lang tid. Nød tiden der ude men man kunne ikke prale med at det var varmt og den forventning jeg havde i morges med at sætte mig ud og slikke sol gik i vasken……dertil var det for koldet.

Datteren kom forbi i går med en masse friske figner, desværre havde de lagt dem i køleskabet……de vidste ikke bedre, så de var blevet bløde og endte som 2 store glas marmelade og nøj det smager godt. Håber de kommer med flere der ikke har været en tur i køleskabet så jeg kan nyde dem som de er…..elsker dem nemlig og ville egentlig også gerne sylte dem hele til en vinter dessert 🙂

Fik også gjort rent….dvs støvsuget og vasket alle gulvene, så i morgen hedder det tørre støv af og gøre klar til weekend gæsterne. Middagen er planlagt og bliver mexicansk på forskellig vis….noget vi alle elsker 🙂