Tags

, , ,

Åh ja……her sker bare ingenting og det fordi min ryg bare bliver ved med at gøre ondt og det er ved at være et helvede som jeg ikke synes om. At være så inaktiv på grund af smerter er bare ikke mig, men er lidt lost i forhold til hvad jeg kan gøre så den bliver bedre. Selv om jeg har stærkt smertestillende som jeg må tage 4 gange dagligt så har jeg ikke været den der har gjort det da jeg oftes har kunnet klare det med kun morgen og nat, men måske jeg i en periode skulle tage dem med et interval igennem døgnet og se om det kan afhjælpe det! Jeg ved at min læge nok vil sige det er det jeg skal gøre for at se om det virker, inden vi i det hele taget kommer tæt på at snakke stærkere medicin. Dette er jeg så heller ikke vild med da jeg ved jeg bliver sløv……men igen så ønsker jeg jo også en tålelig livskvalitet og det har jeg bestemt ikke haft de sidste 3 ugers tid.

Nå ikke mere jammeri……det nytter jo ikke noget 😊. Og heldigvis kan jeg da stadig glæde mig over blomster fra haven. Det er dog en skam man ikke kan sidde ude, men dertil er det for koldt. Og det begynder at kunne ses på planterne, så det er med at få dem ind man kan så de kan nydes lidt hele dagen. I dag plukkene jeg den første buket sf kornblomsterne, har synes de så lidt pistne ud men fandt da en del der var værd at klippe ind. Der er stadig masser af knopper og skule jeg have det lidt bedre i morgen vil jeg klippe alle de visne af og så håbe knopperne kan nå at springe ud 😊

IMG_2671.JPG

Og så er der da også lidt positivt ud over de skønne blomster. Siden 5 august har jeg smidt 4,7 kg og det er ganske godt og det er jeg rigtig glad for. Ville være godt for både ryg og ben samt alt muligt andet at jeg kommer så langt ned som muligt. Jeg vil så sige jeg er på ingen måde på kur da det ikke fungere, men fordi min appetit er så lille ja så kommer det helt af sig selv 😊

Ville jo også være skønt om jeg igen kunne bruge det tøj jeg har i skabet og har allerede fundet det frem jeg skal have på til familie sammenkomsten først i oktober, et par comboybukser jeg er vildt glade for og en sød top og jeg skal ikke smide mere end 4-5 kg så passer det og det ville være fedt 😃

Ikke mere her fra……men håber snart at være tilbage med mit skriveri 😉