Tags

, ,

For bare 3 uger siden sad vi alle og stønnede fordi vi havde det for varmt og vi ønskede vist allesammen at temperaturene ville dale bare en lille smule. Men at de så vender så meget at vi nu sidder og fryser var vist ikke lige det vi havde tænkt os. Men det viser at man skal tænke over hvad man ønsker sig 😀 Nå men når alt kommer til alt så kan vi ikke gøre en skid ved vejret og vi må pakke os lidt mere ind nu det er køligere og så finde på andre ting end det at sidde ud eller rode i haven.

Og heldigvis kan jeg altid finde på andre ting når det er koldt og som det gør i dag…regner. De sidste par dage har der igen været gang i hækle nålen og pt er jeg ret vild med at hækle sjaler i “Lovers Knot” da de er så fine luftige og rigtig bløde. Jeg var dog en lidt længe om at knække koden for hvordan jeg lavede dem trekantet med de masker, men som altid er Youtube guld værd og jeg fandt en video der bare var genial og let forståelig og nu køre det bare der ud af og jeg er allerede i gang med nummer 3.

Tanken med dem err ikke de skal bruges som sjaler for der er de som ikke meget bevendt når man hækler dem i tyndt bomulds garn på nål 3, men de er ret fede som klud rundt halsen og det er så det jeg vil bruge dem til. Overvejer om jeg skal pynte dem med perler eller andet sjov, men for nu er de bare som de er.

SJal i Lovers Knot.

Sjal i Lovers Knot.

Sjal i Lovers Knot.

Sjal i Lovers Knot.

Sjal i Lovers Knot.

Sjal i Lovers Knot.

Lovers Knot tæt på.

Lovers Knot tæt på.

Det jeg er i gang med nu er i hvidt og ved allerede nu at der også skal laves et i sort. Og da jeg har flere farver garn liggende skulle det ikke undre mig der kommer en hel del mere da de er nemme at sidde med og sjovt nok er det ikke så anstrengende for armene som mange andre har været, måske fordi man her sidder med flere forskellige bevægelser som så gør man ikke ødelægger musklerne.

Og så skal jeg have købt en “gine” for det er ikke nemt at få ting til at se pæne ud når man nu vil tage billeder af ens arbejde og jeg håber Kvickly snart får deres på tilbud igen så jeg kan få en, for de er hvad jeg vil kalde for dyre til normal pris set i forhold til hvad jeg vil bruge den til. 

Håber alle får en god søndag trods regnvejret 😀