Tags

Så er det dagen hvor det hele sker. 20 mdr med planlægning er endelig overstået og om få timer siger de unge Ja til hinanden.

Jeg håber hun har sovet godt i nat og heldigvis var hendes brudepige sammen med hende. Og vi andre gjorde vores for at hendes aften i går gik med forskellige ting så hun ikke bare sad og ventede.

Vi fik en skøn middag med lækker mad og perfekt rødvin og vi fik hældt nogle glas på den unge dame samt en Irsk kaffe inden vi travede en tur igennem byen som var stop fyldt af mennesker på grund af Late Night. Vi sendte dem hjem og håber vinen gjorde hun var afslappet og kunne sove. Hvilket man ikke kunne sige om mig, på trods af vi først gik i seng kl 0.30 så sov jeg ikke kl 2 og det endte med jeg meget imod min vilje tog en pille mere som heldigvis gjorde jeg kort efter sov. Men da jeg ville op kl 7 ja så var det ikke mange timers søvn jeg fik. Men det går jo nok 😊

Lige nu sidder jeg og vågner sammen med min kaffe og om lidt vil jeg smutte i bad og så står min bror og nevø nok op og ja så går dagen slag i slag.