Tags

, , ,

Nu går det rigtig stærkt med solsikkerne og flere er sprunget ud siden sidst og mange er godt på vej. Sikke en flot lille klynge af gule blomster det bliver.

20140731-200118-72078676.jpg

Billede kvaliteten er nok ikke den bedste for det blev bare taget med mobilen. Det man ser ved siden af er de få kornblomster jeg havde i altankassen……de står dybt åndssvagt og jeg ved ikke lige hvad jeg tænkte da jeg plantede dem ud, nå tænkte nok slet ikke 😃

Det næste billede er den skov af kornblomster jeg har i det store bed og hold nu op der er mange knopper i dem. Det er helt sikkert at de fleste springer ud inden for den næste uge og det bliver spændende.

20140731-200515-72315391.jpg

Det var haven for i dag. Jeg er nu helt klart til brylluppet lige bortset fra jeg vil farve håret i aften, men ellers mangler jeg ikke noget. I morgen kommer min ældste lillebror og nevø fra Bornholm og de overnatter her til lørdag. Så i morgen aften tager vi ud og spiser og datteren og hendes brudepige skal med. Tror det er godt der sker lidt i morgen aften så hun ikke bare sidder og bliver rastløs. Samt kan hun og min bror lige sludre lidt om det der skal ske lørdag for det er ham der har æren af at følge hende op af kirkegulvet. Og så kan de efter maden rende rundt i byen da der er Late Night og festugen begynder.

Så nu er det helt sikkert at her ikke kommer mere før efter brylluppet og ja ved det, har skrevet det før……men så får jeg lige 5 min og tænker ” nu kan jeg lige skrive et eller andet”

Nyd vejret der ude……heldigvis kan vi trække vejret igen og der er kommet regn. Og så hørte jeg i radioen til morgen at august skulle blive super god også…….dejligt 😊

Reklamer