Tags

, , , ,

Øv hvor er den varme bare led og jeg ved da ikke hvad jeg skulle have gjort de sidste 2 dage hvis jeg ikke havde haft min blæser….så hurra for den. Man sidder jo bare og lider og ikke engang ude i haven hvor der evt er skygge kan man holde ud at sidde. Orker det ikke og håber seriøst temperaturene daler inden vi når lørdag, for en hel dag hvor man skal være på i den varme er næsten ikke til at holde ud at tænker på og stakkel min datter der jo er i en tyk silkebrudekjole mm….øv det kan blive fælt. Nå men ikke tage sorgerne på forskud og vælger at tro på de falder som de jo lover 🙂

Men midt i varmen kom jeg til at tænke på de slush ice jeg har læst om flere gange hos Peaceful Angel og tænke sådan en måtte jeg da lave til senere og så kom jeg i tanke om jeg ikke have noget frisk frugt hjemme og gad bestemt ikke rende efter det. Så på hoved ned i kummefryseren og jo jeg var nær blevet der nede….fandt jeg en pose med nogen af de jordbær de unge kom med og som jeg ikke havde fået spist og tænkte de måtte jo kunne bruges. Jeg prøvede først at drøne dem i blenderen men da de var stenhårde og der intet væske var kunne de ikke knuses, så jeg lod dem stå lidt og kom dem op i et højt plastbære og brugte så stavblenderen og fik dem most så det endte med mere at ligne sorbet end slush ice…..om det er fordi de var frosset ved jeg ikke, men jeg drønede dem i fryseren en rum tid men kunne da ikke dy mig til sidst og jeg hentede det og kom det i et glas og nød hver en mundfuld. Og det var som sorbet og ikke slush ice og jeg vil en dag prøve med frisk frugt og så lave en der ligner slush ice som Peaceful Angel laver dem.

Jordbær slush ice eller sorbet er det vel nærmere dog bare på den nemme måde.

Jordbær slush ice eller sorbet er det vel nærmere dog bare på den nemme måde.

Så nu lettere afkølet vil jeg smutte en tur ud i haven nu solen er væk og det er blevet køligere, her vil jeg sidde og nyde en kop kaffe….som trods varmen glider ganske godt ned. 🙂

♥  Ah, summer, what power you have to make us suffer and like it. ~Russel Baker