Tags

, , , , , ,

Nu hvor skyggen har fundet frem til min lille terrasse og vinden heldigvis er på, så må jeg sige her er skønt at sidde og jeg nyder at blive blæst igennem og kølet ned 😊

Hvad jeg synes mindre om er den vejrudsigt jeg så lige før for næste uge, de lover regn først på ugen og det er ok, men også torsdag og fredag og så blir jeg bekymret for vejret lørdag hvor solen helst skulle skinne. Heldigvis er vejrudsigter ikke til at stole på og denne gang vælger jeg ikke at gøre det 😊

Nå men egentlig skriver jeg kun dette indlæg fordi jeg lige tog en tur i haven og mine kornblomster har godt nok fart på og der ses allerede små blomster knopper og jeg regner med de sikkert er helt fremme om en uges tid. Glæder mig til at se dem og håber der kommer rigtig mange forskellige 😊

20140725-190353-68633114.jpg

20140725-190355-68635177.jpg

20140725-190354-68634079.jpg

Da knopperne er så små og omkranset af mange blade var det svært at fange dem så billedet blev skarpt, men man kan se dem og det var hele meningen 😊

Åh jo……jeg bagte boller i formiddag. Som om det var det bedste træk i denne varme. Men et eller andet skal jeg jo spise og så faldt valget på det. Nu er der så også til et stykke tid og det er lækkert. Så min aftensmad som jeg vil tage mig om lidt og ja det er sent, men jeg er ikke så nøje regnede med tiden og spiser når jeg har lyst. Havde noget kogt laks i fryseren og jeg biksede en laksesalat sammen som står i køleskabet og trækker og den vil sikkert smage godt på en bolle.

Er det så nu man siger “over and out”……det er ihvertfald det jeg gør nu 😊