Tags

, , , ,

Jeg elsker sol og sommer, men derfor kan jeg godt synes det er for varmt og sådan har jeg det i disse dage. Orker ikke engang at ligge ude og slikke sol selv om det er en yndet beskæftigelse når solen er fremme. Havearbejde er totalt umuligt både pga varmen men også den vindtørret jord. Så enten sidder jeg på en plet i skyggen eller trækker ind i de varmeste timer og glor på Tour de Frace…….som for så vidt jo er ok da jeg elsker det. Men med en have burde dette ikke være nødvendigt. Nå men sådan er der jo så meget.

Lidt billeder er det dog blevet til og dem skal i ikke snydes for. Min ananas salvie er bare vokset helt vildt og jeg når desværre ikke at få brugt det alt sammen, så nu vil jeg prøve om det evt også kan bruges i en salt for så er der til hele vinteren og det ville jo være perfekt.

20140724-094643-35203388.jpg

Solsikkerne som jeg skrev om forleden ses her og man kan se alle de små og store blomsterknopper og de bliver flotte når de springer ud.

20140724-094953-35393228.jpg

20140724-094952-35392345.jpg

20140724-094954-35394182.jpg

 

Men ellers synes jeg en del blomster er begyndt at se bare lidt triste ud. Det er de sommerblomster jeg købte og som var i altankasserne og hjulet og det er lidt ærgerligt. Men måske den slags planter ikke kan klare en hel sommer og måske skifter jeg dem ud senere. Er nået frem til at næste år køber jeg lave blomster til hjulet som kommer igen år efter år, ellers bliver det på sigt et dyrt hjul og så må jeg have div sommerblomster i potter og altankasserne og helst nogen der kan klare en hel sommer med meget varme. De små nelliker jeg havde i altankasserne sagde min veninde var en slags der kommer igen år efter år, men da de så kedelige ud røg de ned i det nye bed og så må jeg se om de trives bedre der og om de kommer igen næste år.

Det var dagens ord……nu vil jeg finde min cykel og smutte til lægen, ikke jeg gider men det skal gøres.