Tags

, , , , , , ,

Så nu render tiden godt nok stærkt og der er mindre end 2 uger til brylluppet skal stå, tænkt at snart er 20 mdr planlægning overstået og dagen skal stå sin store prøve. Datteren var forbi idag og der er styr på det hele og så senere hun postede på facebook at hun kedede sig og nu spurgte lidt ud i det blå “er der noget vi har glemt”. Det ved jeg så de ikke har, for alt er blevet vendt på kryds og tværs, skrevet ned, vinget af og tjekket op på et utal af gange……så nu er hun nød til at forlis med at hun bare skal vente 😀

Jeg mangler lige en lille ting som jeg ikke lige ved hvordan jeg skal løse på en måde jeg synes er præsentabelt…..men det løser sig jo nok da jeg jo skal have det ordnet. Og ja tøjet er på plads og nederdelen lagt op og så skal jeg bare lige pakke lidt tøj jeg skal have med på hotellet…..og ja så også bare vente 😀

Glæder mig rigtig meget nu og det bliver stort at se hende gå op af kirkegulvet og ligne en million…..skal nol have rigtig mange servietter med 🙂

Ellers går det ret stille her i øjeblikket, jeg synes jeg har fået nok af varmen lige pt og orker ikke rigtig side ud i solen…..men det er nok også fordi jeg får de forbandet hedeture ind imellem og så er jeg ved at smelte. Og synes ikke de skide piller jeg købte har hjulpet, men ok læste på nettet at en først havde fået virkning efter 3-4 uger imens en veninde mærkede fuld bedribng efter 5-6 dage. Nå men jeg høre så nok til dem der skal gå længe inden de virker, dog ville det være rart om de havde hjulpet bare en lille smule inden brylluppet så jeg ikke skal sidde der og svede med mellemrum 🙂

De her dage hvor det har blæst så meget var det gået ud over et par af mine fine stilke med rabarber og de var knækket helt nede og de skulle jo ikke gå til spilde så jeg tog dem ind og skar dem i ganske tynde skiver og ordne dem hvorefter jeg gav dem et kort opkog med en lille bitte smule vand og sukker så det endte som en kompot dog uden de var kogt ud. Dette fik jeg så ovenpå et glas med skyr som jeg havde rørt om med vanilje og mums det var bare super lækkert og er der flere stilke der lider knække døden ja så ender de som kompot til min skyr 🙂

Mine første rabarber fra haven.

Mine første rabarber fra haven.

Skyr rørt med vanilje og toppet med hjemmelavet rabarber kompot af egne rabarber.

Skyr rørt med vanilje og toppet med hjemmelavet rabarber kompot af egne rabarber.

Lidt mere hygge blev det til i køkkenet da jeg har så meget Rosmarin i haven og det endte så i en god portion salt, så nu er der en ny variant i skabet til at krydre forskellige ting med når jeg (engang gider) laver mad.

Rosmarin salt.

Rosmarin salt.

Lidt flere tomater er det da også blevet til, men må vist nok sande der ikke bliver til at jeg kan trylle tomatketchup ud af dem…..nok kommer der flere men da de kommer meget spredt så er det små portioner der modnes af gangen og så bliver de brugt til bare at spise i stedet for. Så må jeg finde en sort næste år der giver store og mange tomater hvor jeg så kan lave det af egne tomater og en veninde postede en side forleden til et sted hvor man kan købe frø til et utal af forskellige spændende tomater og der skal jeg da helt sikkert have bestilt fra i foråret. Dog er tanken om hjemmelavet ketchup ikke taget af programmet og jeg skal på plantemarked på Fuglsang her i august med min veninde og der er en gartner der sælger alverdens grønsager fra egen avl og som også er økologisk samt til billige penge og så køber jeg en masse der og går i krig med det. Handle med ham sidste år og fik de skønneste grønne tomater som jeg syltede…….men aldrig fik spist….hmm….måske jeg skulle se og så smagt dem en dag 😀

Tomater fra haven og nu er alle tre slags der.

Tomater fra haven og nu er alle tre slags der.

Solsikkerne kommer så flot og jeg burde få taget et billede og lagt her ind og glæder mig meget til der kommer blomst på dem og jeg kan se nu der kommer jo ikke en blomst på hver stængel….nej der kommer mange. Og det vil sige man kan jo tage en stængel ind og sætte i vase og så virker det som en hel buket….skønt. Kornblomsterne gror og gror også og bliver de ved må der også her komme mange blomster….griner dog lidt af mig selv og den måde jeg har sået dem på, for det ser sku ikke vider begavet ud og jeg får ikke plantet dem om eller ud nu det ved jeg og jeg er også bange for at skade dem hvis jeg begynder da der nok ikke skal meget til i denne varme. Dem jeg havde i altankassen er dog sat ud i et af bedene sådan lidt spredt og ugenialt…..men bare de kommer med blomster så pyt med det. Sommerfuglebusken blomster på liv og løs nu og her vrimler med sommerfugle i hele haven og helt op til min bagdør og dem skal jeg ud og fange med mit kamera i morgen og da jeg tror det bliver nemt for da jeg var oppe og kikke i formiddag blev de bare siddende da jeg stod der så de har de bare at gøre også når jeg skal tage billeder af dem 🙂

Ikke mere nyt her fra i dag…..der var sikkert meget mere at fortælle, men min hjerne summer af alle mulige tanker pt og først efter brylluppet hvor hverdagen melder sig finder jeg ro igen og overskud til de ting jeg gerne vil lave samt fortælle.

♥ Flowers don’t worry about how they’re going to bloom. They just open up and turn toward the light and that makes them beautiful. ~Jim Carrey

Advertisement