Tags

, ,

I tirsdags gik turen igen til København da kjolen var færdig. Og den er blevet super smuk og lige som den unge dame ønskede sig. Der er dog en detalje som jeg kunne have ønsket ikke var der, men den har en mening som jeg tilgengæld synes er perfekt……så jeg er lidt her og der med min mening. Men når alt kommer til alt er det vigtigste af alt at hun finder den perfekt og det er den jo også. Desværre havde de glemt at lave sløret og vi blev enige om at det sendte han, for at bruge tid samt penge på bare at hente det synes vi begge var tåbeligt. Jeg er dog en smule negativ med hensyn til forløbet og som skrevet før vi jeg efter brylluppet skrive et indlæg kun om dette. Men hvad end alt er, så er kjolen hjemme og de unge mangler kun få ting før de er klar til den store dag og det er skønt 😊

Som mange ved så elsker jeg fisk i alle afskygninger og den ene dag fik jeg vildt lydt til gravad laks og tænkte det kunne jeg jo lave selv. Og her er der jo oftes ikke langt fra tanke til handling og jeg havde 2 små stykker laks i fryseren der blev hevet op og lagt til optøning.

Da de var klar havde jeg lavet en lille blanding af sukker, salt og hvid peber samt hakket en masse frisk dild fra haven. Stykkerne havde dog ingen skindside men det blev jeg enig med mig selv om ikke gjorde noget. Jeg dryssede så siderne med blandingen og dilden, lagde dem ovenpå hinanden og smed film og en pose hen over fadet. Det røg så i køleskabet med 2 liter mælk ovenpå for det kunne ligge i pres og så var det bare at vente.

20140717-101952-37192531.jpg

Dagen efter vendte jeg stykkerne som nu havde dannet lage og det så ganske fint ud. Efter 2.5 dag i køleskabet var det klar til at blive spist og må sige det var ganske vellykket og ikke sidste gang jeg laver det. Man skal dog være klar over man ikke kan skære det i den slags skiver som man køber, men det betyder jo intet for smagen. Jeg nød det på et stykke grov toast med rævesovs selvfølgeligt og jeg var heldig at have til nogle dage hvilket var skønt 😊

20140717-102328-37408316.jpg

20140717-102327-37407543.jpg

20140717-102326-37406798.jpg

I have er der ikke sket mere siden forleden, dog havde jeg lidt overset min brudeslør som nu står i blomst og med flere på vej. Solsikkerne kommer også fint og man kan nu fornemme blomsterne og jeg lægger et billede op af dem i et senere indlæg.

20140717-102604-37564903.jpg

Lige nu sidder jeg i haven og nyder det samt glæder mig over at jeg allerede har fået slået græsset og det betyder at dagen kan gå med at tage sol og bare slappe af.

Reklamer