Tags

, , , ,

Mums nu kan jeg vist godt snuppe et par af tomaterne og smage på dem. Det er de gule der er længst fremme og jeg vil mene de både er gule og orange for dem der netop er orange er dem der fik farve først. Men det skal ikke skille os af og jeg vil spise dem med stor glæde uanset farve.

20140711-104653-38813495.jpg

En af blomme tomaterne er også tæt på at være spiseklar og jeg er vild med deres facon. Glæder mig til at smage dem også da jeg ikke har nogen ide om de er som almindelige tomater eller ej.

20140711-104906-38946995.jpg

Jeg håber at der når at komme tomater på alle de blomster der er, for ville rigtig gerne prøve at lave bare lidt hjemmelavet ketchup og så ville det jo være fedt om tomaterne også var hjemmedyrket. Men nu må vi se……det kommer vel helt an på hvordan vejret arter sig.

Det blæser stadig en del men på en eller anden måde er det rart, for så føles det ikke så ulideligt varmt og man kan holde ud at være ude samt sidde og slikke lidt sol.

Jeg flyttede lidt rundt på blomsterne i går. Dvs dem der var i altankasserne kom ned i hjulet og på den måde ser det meget bedre ud nu græsset har fået en flot cirkel af skønne blomster. Der er dog lige et huld der mangler blomster…..men finder nok nogen der kan plantes der så de lukker cirklen. De nelliker der stod der var blevet rigtig kedelige at se på. De blev ikke høje som jeg troede de ville, men nærmest kravler hen af jorden og de gav ikke den effekt jeg ønskede. Så nu ved jeg det ikke er den slags nelliker jeg skal have men en anden slags som jeg har set vokser som ønskede. Har dog ikke kasseret dem men sat dem i altankasserne og så må vi se om de bliver pænere der oppe og ellers ryger de ud.

Jeg vil nu vende tilbage til den rigtige verden og se hvad den i dag byder på. Der vil sikkert komme et billede at hjulet senere…….jeg glemte nemlig at tage et da jeg skulle fange tomaterne.