Tags

, , , , ,

Kan godt mærke at brylluppet nærmer sig med hastige skridt, min krop er begyndt at reagere og det er utroligt at det tære så meget på min psyke at jeg skal lade op til den slags ting. Jeg har taget nogen valg til den dag for at det ikke skulle ende som et dårligt minde for mig og det alt sammen pga mit indre oprør. Og jeg hader det så meget men kan ikke gøre det store ved et ud over netop at tage de valg der skal til for jeg kan klare en hel dag med så mange mennesker.

Jeg glæder mig rigtig meget og især til selve vielsen som jeg ved bliver utrolig smuk og følelsesladet, festen glæder jeg mig også til men det er her jeg ved jeg får indre problemer…..mest fordi jeg jo som brudeparret kommer til at sidde i fokus hele tiden. Nå men jeg klare det for det skal jeg og heldigvis har jeg min ældste lillebror ved min side og han kan nok holde mig kørende.

Så jeg ved så også nu at den sidste tid kommer til at gå med en indre krig som jeg skal vinde og ved jeg vinder…..men det gør bestemt ikke tiden let for mig og jeg har svært ved at tage mig sammen til de ting jeg SKAL og jeg går lidt ind i mig selv de fleste dage og bare lader stå til. Det giver så bagslag hvis jeg bliver ved for jeg har en del ting der skal gøres inden og uden dem gjort så har jeg et kæmpe problem på dagen. Men ok jeg arbejder oftes bedst under pres…..så skulle ikke undre mig om ikke jeg sidder den sidste uge og knokler løs med det hele…..men ok på den måde får jeg så heller ikke tid til at tænke så meget og det er måske meget godt 🙂

Nå nu er det jo så ikke fordi jeg skal sidde her og beklage mig og jeg har det jo godt når alt kommer til alt og jeg nyder hverdag med de ting jeg så får taget mig sammen til at gøre. Og i dag blev det at bage brød da jeg jo stort set ikke spiser andet og så er variation jo godt. Og efter at have læste på Peaceful Angels garden blog om bulgur boller hun havde bagt, ja så tænkte jeg at hendes opskrift kunne jeg da lave om til brød og vupti det gjorde jeg og de blev ganske lækre og især med ost på. Du finder opskriften her hos Peaceful Angel. Jeg lavede to små for så kan jeg smide det ene i fryseren til senere brug og nyde det andet de næste par dage 🙂

Bulgurbrød efter Peacefuld Angels Garden opskrift.

Bulgurbrød efter Peacefuld Angels Garden opskrift.

Bulgurbrød.

Bulgurbrød.

Haven har det godt og de ting der er der ude gror jo som jeg så oftes skriver om on nu blomster de gule spanske margueritter rigtig flot og lyser så dejligt op på det ret kedelige stakit og de skal helt sikkert være i haven igen næste sommer og måske endda plantes i de plantesten der er rundt om mit store bed.

Gule spanske margueritter.

Gule spanske margueritter.

Gule spanske margueritter.

Gule spanske margueritter.

Jeg er nok ikke så aktiv her inde denne mdr……pga det jeg skrev tidligere i indlægget og de ting jeg skal have ordnet, men jeg følger stadigvæk med fra sidelinjen og så vender jeg stærkt tilbage i august 🙂 Dog vil jeg poste et indlæg hvis der dukker noget spændende op i haven inden da….og det gør der jo sikkert 🙂

♥ Time is a very healing place, one in which you can grow. ~Denise Tanner