Tags

, , , , , , , , ,

Hmm er det sådan det hedder….ja det er det vel. Nå men i dag fik jeg taget mig sammen til at få den lavet og jeg er ganske godt tilfreds med resultatet og håber de unge også er. Men det er ikke bare sådan lige at sy sådan en, nok er det bare et pudebetræk der skal sys, men her skulle være en blonde også og at få alle tingene til at sidde ordentligt det er lidt at et pilleri. Ok nu gjorde jeg mig også ualmindelig grundig da den ikke skulle ligne noget man kunne se var hjemme syet, så der blev klippet skabelon i karton inden jeg klippede stoffet, der blev lavet afmærkninger hvor jeg skulle sy og der skulle måles og måles for at det hele blev som det skulle. Det der nok var værst var da jeg skulle sy den lille åbning sammen hvor jeg havde stoppet puden igennem, ikke det var ret meget men når man som jeg har nogle tåbelige finger der gør ondt når jeg skal lave noget med fx en tynd nål, ja så er det bestemt ikke en sjov opgave og jeg skulle lige hilse og sige at stof til brudekjoler er ganske tykt og svært at få nålen igennem. Men det lykkes med lidt besvær og en stærk vilje.  Og så skulle der jo sys noget ned i midten af puden samt bånd til ringene og det var nu heller ikke helt nemt da man skulle mase puden sammen imens man stak sy nålen igennem……..det krævede også en vilje og havde det ikke været fordi det var til de unges bryllup havde jeg nok opgivet. Men igen jeg er tilfreds med resultatet og glæder mig til at vise dem den. Jeg kan ikke vise den her nu da intet skal vises frem før efter brylluppet….men så lover jeg at poste billeder af den 🙂

Jeg elsker sommer…..men ikke når det er så varmt som det har været i dag og ja for den sags skyld også i går. Jeg har på intet tidspunkt være ude og sidde i dag og selv om jeg ikke havde haft ting at lave der inde så var jeg ikke gået ud. Det var så måske heller ikke den bedste dag at gå i gang med puden, men nu havde jeg sat mig det for og så skal det gøres og imens jeg gjorde det med indlagte pauser, ja så nød jeg at se Tour de France i tv. Jeg elsker jo det cykelløb og kan jeg snige mig til at se det så er det dét jeg gør. Dog så jeg stort set intet sidste år fordi jeg var i haven og er vejret til det og det ikke er for varmt ja så springer jeg også løbet over i år. Men tænk jeg har fulgt det i de 25 år de har vist det på tv2 og det er da noget må man sige 🙂

Og så måtte jeg da lige finde på noget nemt jeg kan spise de dage jeg ikke gider lave mad……og det er stort set hverdag 🙂 Så i den her ulidelige varme gik jeg i gang med at bage pizzasnegle og jeg endte vel ud med omkring 40 stk og igen det var også en planlagt opgave og så kan det ikke rykkes 😉 Nu er der fyldt godt op i fryseren og skønt jeg bare kan tage et par stykker op og lune når jeg ikke gider andet. Men det var en ret lun opgave må jeg indrømme.

De lover regn, skybrud og torden der skulle være så slemt at de kan drille alarmer, elinstallationer mm……så med det i tankerne endte det med jeg gik ud og satte mine tomater og chili ind i skuret, mine ny sået frø til Sort Foldbald, sorte Stokroser og de kornblomster der var i altankassen der er sat i lå ved bagdøren. Jeg ville seriøst ærgre mig i morgen tidlig hvis jeg kom ud og så det hele var ødelagt af regn og blæst. Og det trak da også gevaldigt op for en times tide siden og himlen var grå og skummel og lige til at tage et billede af.

Uvejr på vej d. 5 Juli 2014.

Uvejr på vej d. 5 Juli 2014.

Og alt imens jeg har siddet her er det begyndt at regne en hel del…..nok til jeg ikke engang kunne have mit vinduer her på kontoret stående på skrå…..hørte nemlig pludselig det dryppede på gulvet forde hele vinduskarmen sejlede af vand. Hader at sidde med lukkede vinduer og føler ikke jeg kan få luft, men nu har det så lige valgt at det skal stå på der og ja så må jeg jo lukke det. Det er dog ikke skybrud som de lovede, men det kan selvfølgelig komme senere. Det eneste gode er at nu får haven en masse vand og det trænger den meget til og jeg slipper for at vande 🙂 Desværre lader det så også til at det bliver vådt og varmt i den uge vi går ind i og det vil sige luftfugtigheden stiger meget og så får jeg det svært men vejrtrækningen…..ikke en rar ting og det vil betyde jeg ikke får overskud til at lave så meget og det ved jeg vil irritere mig rigtig meget. Men sådan er livet og så må jeg jo sidde og glo på “barberet mande ben” 😀

Pyhaa……jeg vil smutte neden under og håbe jeg kan åbne havedøren lidt 🙂

♥ Listen to the rhythm of the falling rain.